nadal pracują
Aktualizacja #2 (08:22)
Prace konserwacyjne nadal trwają, odpowiednie skrypty są nadal wykonywane. Gdy otrzymam więcej informacji, od razu Was o tym poinformuję.
Wersja do druku
nadal pracują
Aktualizacja #2 (08:22)
Prace konserwacyjne nadal trwają, odpowiednie skrypty są nadal wykonywane. Gdy otrzymam więcej informacji, od razu Was o tym poinformuję.
podczas uruchamiania kolejki logowania juz widac notke o liscie modyfikacji i ze zostala wprowadzona pierwsza czesc systemu badan :D wiedzcie ze cos się dzieje ;)
I w tym momencie wykonałeś klasyczny spam, gratuluję;D
ja bym wolał info że serwer juz ruszył :)
Tez mam ten problem ;;(((
Wstalem specjalnie w nocy by zatrzymac DROGA kop.złota a tu rybka.Nie da sie ;(
Padła i trzeba znow poswiecic srodki na odbudowe..a moze by oddali nalezna surke :))
Watpie..co Wy na to ??
Zadania "Ochotnik" oraz "Taktyk" zostały poprawione. 4 miesiące pisania maili poskutkowały. Tutaj +. Zobaczymy na co to zmienili :)
wiem a odnosnie logowania to tez juz jest napisane ze zwiekszyli ilosc klejnotow cotygodniowych z 45 do 100 i jakies tam 2zadania naprawili ciekawe kiedy wyplaca klejnoty zalegle za zdobyte levele :D
to zamiast w nocy konserwować to balowali i do pracy wzięli się rano:D
Nie, gdyż pisanie posta po poście jest spamem, a tak napisał, ja zwróciłem na to uwagę, więc spam zostaje po jego stronie:P Hah, nie ma to jak poranne rozkminy przy problemach technicznych;p
Zapoznaj się z definicją spamu, bo jesteś w błędzie. :)
Łap choćby z wiki http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam
A pisanie posta po poście, to nie spam, tylko niestosowanie się do regulaminu forum, lenistwo oraz nabijanie postów. ;)
Panowie czy ten cały temat nie jest jednym wielkim spamem? a akurat to ile mam postow mnie nie interesuje hehe to nie czasy 10lat temu gdzie byly fora muzyczne i za ilosc postow lub tematow zdobywalo sie rangi hehe to byly piekne c zasy ;) muza nie byla ogolno dostepna bo byly ftp 0 days i sie na forach upy robilo najpierw w dzialach dla vip-ów ;)
Czy ktoś wie o której będzie można się zalogować żeby nie tracić czasu przy kompie?
oj posypią się prezenty :d
Więc proszę o przytoczenie choćby linijki z tej definicji o pisaniu posta pod postem :)
Z resztą wróćmy do tematu, a nie bez sensu się przegadujmy o rzeczach nieistotnych.
Oo, a skąd masz takie poufne informacje? Są one chociaż potwierdzone? :P
raczej po 2 szt. manuskryptu
Raczej dosypki zboża i mamruru lub rybek :/
A że padły kopalnie złota lub żelaza z wysokim lvl to nie ich wina, było takich nie tworzyć :E
Aktualizacja #3 (09:06)
Wgrywanie większości modyfikacji (m.in. lista zmian) zakończone, jednak wykonywanie skryptów nadal trwa.
Czyli dopiero wykonują skrypty.. Więc sobie trochę poczekamy... :D
Aktualizacja #3 (09:06)
Wgrywanie większości modyfikacji (m.in. lista zmian) zakończone, jednak wykonywanie skryptów nadal trwa.
bogu007 widze byleś ciut szybszy hehe ;)
tez mi notka z info o liscie zmian juz ze 2strony wczesniej pisalem hehe albo jedną nie wazne w sumie ;)
niech dają po 1000 klejnotów a nie jakiś tam marmur albo deski iglaste:P
Dostaniesz 50 osadników i kanapkę z serem ... i ewentualnie do buzi :-)
Ewentualnie dodatkowego gluta... znaczy się kleju do skór czy jak ten buff na introligatora się nazywa :)
ok spokojnego i bezstresowego czekania zycze Ja ide na 2h se podrzemac ;)