nie nie tylko na koloni ja juz chyba ze dwie godziny się loguje :((
Wersja do druku
nie nie tylko na koloni ja juz chyba ze dwie godziny się loguje :((
Ale gracze tylko o forsie byście mówili:)
A mnie trzy dni temu odpisali że ze względu na wakacje mogą się opóżnić z odpowidzią , to chyba będzie w pażdzierniku.
No to pięknie,conajmniej do poniedziałku mamy z głowy gre .
co za GŁUPOTA z tym logowaniem , nie każdy ma czas by siedzieć zalogowany cały dzień , by wejść na chwile i uzupełnić co nieco na wyspie
a udało się w ogóle komuś zalogować po tym całym oczekiwaniu w kolejce logowania??
Gra mi nie działa, a jak chce dodać nie pozytywny komentarz na temat gry to mi się nawet form zawiesza. Brawo !
@Nadhira, mnie też zginął generał... na dodatek... Weteran. Jak tu się nie wku$#%!
porażka i co znowu rzucicie w ramach przeprosin kosze egzotyczne??
teraz szkoda mi każdego grosika którego wydałem na ta gre.
jejku i dalej mnie nie zalogowało :((( litości :(((((((((((((
spokojnie jestem 750 w kolejce :P zaraz nadejdzie moja chwila hahahha żałosne :P xD
ja jestem 40 :))))) ALE CHYBA OD 17 CZEKAM :(((((((
Przygoda, która się kończy, mennice działające bez premii, psucie nerwów graczom - myślicie, że zrekompensujecie to nam głupimi koszami egzotycznymi? Ehh...
CO WY ZNOWU WYKOMBINOWALIŚCIE Z TYM LOGOWANIEM.JAKIE DNO!BRAK SŁÓW.DO DUPY Z TA GRA JAK MAM CZEKAĆ 50 MIN NA ZALOGOWANIE.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::ma d::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::ma d::mad::mad:Z***ALIŚCIE TEMAT.
Masakra jak tak to ma wyglądać to dziekuje bardzo za gre... ileż można czekać zrobcie coś z tym wkoncu od rana ten sam problem
Wprowadzenie kolejki poprawilo wydajnosc gry dla obu stron, klient nie ma lagow, albo ich nie dostrzega oczekujac w kolejce. Serwer za to nie musi sobie radzic ze wszystkimi ludzmi ktorzy chcieli pograc, poniewaz polowa serwera oczekuje sobie w kolejce, co z pewnoscia odbywa sie na serwerze logowania, a nie serwerze gry, przez co serwer gry moze dzialac wydajniej, z prostego powodu: posiada 50% mniej pracy ;)
Dzieki wspanialej aktualizacji, kazdy kto wejdzie w srodku nocy na settlersy wykonac przygode, bedzie mogl bez najmniejszego problemu oraz laga ja wykonac, a jesli chcecie grac za dnia.. nie wylaczajcie komputera w ogole najlepiej ;)
Dziś 2 razy się logowałem raz 1 godz 30 min, a teraz 1 h 46 min :(. Aż chce się grać!!!
Jestem ciekaw czym teraz będą chcieli zrekompensować ten zaj......ty problem
problem z logowaniem ( czas oczekiwania !!!!!!!!!! ) Czy to teraz będzie normą, takie długie logowanie? Proszę o odpowiedź najlepiej któregoś z moderatorów ( no chyba że będzie miał problem z zalogowaniem :-) )
Wczoraj wieczorem odpuściłem sobie oczekiwanie, dziś rano było OK. A teraz wieczorem po 1 godz i 47 minutach sukces. Jaki jestem szczęśliwy nawet sobie nie zdajecie z tego sprawy. O dzięki Ci wielki B(ig) B(rother). Jestem od dziś Twym maleńkim sługą. A tak teraz poważnie to są wielkie jaja i na tym koniec.
Patologia ja od rana sie nie moge dobic do gry wszystko mi juz padlo i wikingowie za ktorych dalem 2500 m tez juz ch... strzelil :/
Jakim cudem na Kolonii płaciłeś 2.5km za wikingów :D?
Jak naprawią problem i dadzą nam jako rekompensatę lubczyk i 50 osadnik to się rzucam :P
problem z logowaniem ( czas oczekiwania !!!!!!!!!! ) Czy to teraz będzie normą, takie długie logowanie? Proszę o odpowiedź najlepiej któregoś z moderatorów ( no chyba że będzie miał problem z zalogowaniem :-) )
Masz prywatna wiadomosc mikipl
Masakra... gram od 2 tygodni.. i zawsze logowalo mnie w pare sekund. Teraz pisze, ze czas logowania okolo 1 godziny ..AAAAAAA co jest????? grane?
zadowolony z tej gry 2 tygodnie .... BYŁEM!!! :(
mnie logowalo 30 minut ..bylam 10 i tak pozostalo, czas tylko juz rosl, TO JEST KPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ludzie to zgroza jakieś kpiny co się dzieje do 15 dzisiaj i nic
kolejka logowania 588 z 611 . czas 14 min. 43sek. i rośnie. i tak od kilku godzin.
Ręce opadają....
No ja to bylam juz i 10 i potem czas juz tylko rosl i rosl... pozapadaja mi sie kopalnie i "....." juz potem se ich przeciez nie postawie !!! Na "...." takie granie i robota!
fajnie próbuje się zalogowac od 12 tak od 12 no jest prawie 21 i dalej nic teraz jestem 800 ktorys na 1100 brawo dla was modzi i BB
jaja, kpina i wszystko na raz!! a pozapade kopalnie mi juz sie nie odbuduja!
611 z 1073 ile tu będę siedzieć jeden wielki szajs
No ja jednak wroce do sprawdzonych PLEMION :) .. tyle godzin i "0" oficjalnego komunikatu to KPINA z nas wszystkich.. pisza sledz nas na Facebook, tam tez ani slowa, tylko gracze pisza w kolo to samo - NIE DA SIE GRAC I ZAMIAST LEPIEJ TO JEST CORAZ GORZEJ!!!!!!!!!!!!!!
czy ktoś w ogóle coś kontroluje??? Jak do banów to tłum modów ale teraz cisza!!!!!to jest kpina!!! macie nas za gnojków z 6 klasy???dajecie produkt dajcie obsługę!!!! od godziny staram się zalogować i nie *******cie ze problemy techniczne!!!! pewnie jak zwykle dostane bana bo do tego problemów nie ma!!!!
A ja już od godziny jestem zalogowany. W sumie logowałem się ok 3 godz. Za to są bugi. Np. generałów wysłałem na przygodę i - wszyscy zniknęli. Miałem w zadaniu sprzedać 4k czegoś to sprzedałem 9k i nie zaliczyło. Za to po relogu i generałowie się odnaleźli (już na wyspie) i zadanie zaliczyło. Jedynie muszę uważać z blokami bo są spore lagi.
Czy was po***a........ Z tym logowaniem jak tak ma być to ja dziękuje za taką gra tragedia