No cóż, udało mi się zalogować, a mało tego nawet wejść na mapę przygody. Hm...., ciekawe jak długo będzie OK.
Czy w tym miejscu powinienem podziękować, za naprawę ?
Wersja do druku
No cóż, udało mi się zalogować, a mało tego nawet wejść na mapę przygody. Hm...., ciekawe jak długo będzie OK.
Czy w tym miejscu powinienem podziękować, za naprawę ?
ja też od rana próbuję... jak dotąd bezskutecznie... już się "nie mogę doczekać" co zastanę, kiedy w końcu mi się uda...
Jako że na mapy przygód i tak wejść się nie da to kupię "Wikingów", aby wam w magazynach nie zalegali :X
Zróbcie coś z przygodami qwa mać, OGARNIJCIE SIĘ w końcu.
Serwer Nowa Ziemia powinien już działać prawidłowo - logowanie, przygody, odwiedzanie znajomych etc. - czy może ktoś potwierdzić, że już jest ok?
Jest OK
mnie właśnie dla odmiany zawiesiło.... :(
EDIT: ale udało się zalogować ponownie :)
tez musze potwierdzic,ze obecnie jest dobrze
co za go*** dalej to samo, zawiesza tak jak bylo
To już jest Never Ending Story ...i chyba rzeczywiscie to się nigdy nie skończy.Zero poszanowania dla gracza który jednoczesnie jest klientem który nie kiedy wykłada grubą kasę a tu takie coś...Coraz więcej ludzi ucieka,coraz więcej się zraża niekompetencją programistów Blue Byte
hmm... jak to mówią - nie chwal dnia przed zachodem... znów mnie wykopało i już nie mogę wejść do gry... a wydawało się, że będzie ok... mam już dość tej cholernej gry!
Ja również mam dość i coraz realniejsze staje się rozstanie z grą mimo zainwestowania nie małej kasy
Dzięki Settlersom zraziłam się do gier online - za co bardzo serdecznie dziękuję zespołowi Blue Byte... Chyba wrócę do starych sprawdzonych gier, gdzie nie jestem zależna od humorów serwerów i nie czekam na łaskę bądź niełaskę świetnie wyszkolonych "informatyków"...
znowu to samo co rano-kick przy zmianie mapy :/
No i już się nagrałem...
Tradycyjnie wywala przy próbie wejścia na przygodę
Moja odpowiedz na działanie serwera
http://i48.tinypic.com/34qmfrq.png
http://i48.tinypic.com/34qmfrq.png
Znowu wywala jak się w przygodę weszło, a teraz nie mogę się dostać do gry ........... D.U.P.A.
U mnie to samo akurat miałem kończyć z grą i ku temu jest chyba dobry moment ^^
U mnie wszystko działa dobrze z jednym wyjątkiem: nie mogę odwiedzić znajomych spoza gildii
Od kilku godzin nie mogę wejść na przygodę,z rana koszy nie moglem dać koledze z gildi bo za groma na jego wyspę wejść nie mogłem.
szkoda gry dobrze się zapowiadała a teraz to początek końca najlepsi dają sobie spokój :(
no nie , i znowu strata woja na przygodzie bo serwer nie wyrabia , kiedy to się skończy ?????????????????????????????????????????????????? ??????
Never Ending Story przyjacielu :)
To ja jestem wyjatkowy, bo mi dziala............
co to czyżby tylko u mnie były problemy,że tak ucichło czy już wszyscy dali sobie spokój? :p
chyba kazdemu juz brak slow .... pol dnia pochodzilo i padlo :P
"PRZERWA TECHNICZNA" na dwa dni po przerwie konserwacyjnej. WTF? Brać pieniądze i wciskać w zamian niedokończony półprodukt - oczywiście, że można.
i znów nie można się zalogować, brak mi słów
Dziś wszedłem do przygody bez problemu,lecz ataku nie mogłem zrobić,próby zmiany pozycji obozu spełzły na niczym.
Po kilku krotnym odwiedzeniu lokacji i wcześniejszym relogu poszło no ale jeśli ma to tak nadal wyglądać to ja bym podziękował tylko proszę oddać mi moje pl.zł
Zaczyna się dla odmiany na przygodę wchodzę tylko są problemy z powrotem na wyspę ;/
yeeeee kolejny raz mój ulubiony ekran kolejki logowania:D hehe pograc mi bylo dane przez 2 godziny:D czas sobie iśc na spacer, nie ma co czekac:P
Nic się nie zmieniło od 2dni jest to samo a było dobrze i ktoś znowu coś spieprzył
Znowu się nie da wejść. Ciekawe kiedy będzie normalnie działać?
Teraz wojsk załadować się nie da w przygodzie co za ....
Wysłałem generałów na przygodę i znowu muszę się logować od początku.