Jednak sobie odpuszczę ten event bo aż tak uzależniony od tej gry nie jestem już:)
Wersja do druku
Jednak sobie odpuszczę ten event bo aż tak uzależniony od tej gry nie jestem już:)
Już niedługo będzie rok jak przerabiają grę na Unity i Ty twierdzisz że idzie ku dobremu? W tym czasie to już powinien być finalny produkt a nie COŚ niegrywalnego.
Daruj sobie pisanie o ustawieniach wydajności, to COŚ nawet nie potrafi sobie zegarów procesora podbić żeby się uruchomić. Zrzuciłem zegary procesora do 800MHz w stanie bezczynności i nawet nie drgnęły w górę przy wczytywaniu się, a raczej próbowaniu wczytania się bo prędzej bym z nudów zasnął niż się doczekał wczytania. Dopiero gdy ręcznie podbiłem zegary to się wczytało, ale gdy znowu je zrzuciłem to było jedno wielkie ścinanie się. Jeśli nie potrafią zrobić czegoś takiego, to boję się pomyśleć jak wygląda kod tej gry i kto pisze te algorytmy....chyba jacyś studenci I roku w ramach praktyk.
o co chodzi z tym "Premie: Premia: "Ciasteczka z mlekiem" ze Świątecznej Piekarni nie będzie już oddziaływała na wszystkie budynki."
faktycznie, łaskę robią, bo po miesiącach kompromitacji produkt ktory nie powinien ujrzec swiatla dziennego w jakiejkolwiek szanujacej sie firmie jest mniej tragiczny, i moze po kolejnych kilku miesiacach zostanie doprowadzony do stanu w ktorym powinien byc rok temu :)
dlaczego to w ogole zostalo w lipcu odpalone i zaprezentowane jako wielki sukces? po jaka cholere? skoro to w ogole grywalne nie bylo i nie jest
Aktualizują to jak mogą :) ale settlersi z 1993 roku działają szybciej niż ta oto wersja, może zadzwońcie do emerytowanych już pracowników i zapytajcie o poradę :)
Klient nie działa, potrzebny nowy plik :(
W przegladarce tez sie nie laduje. Coś spierdzielili.....
"W tym obszarze wystapil bląd. Prosimy spróbować później"....
Great job!!