-
Gra jest ogólnie niegrywalna
Wyczyszczone przeglądarki (Chrome/ Edge) tryby in-private
System Win10 20H2
ISP: UPC światło 750mb
Po zalogowaniu, piksele a nie wyspa, wszystko się wgrywa minutami, co chwila "łączenie z serwerem rozmów", przesuwanie po wyspie uruchamia ładowanie kolejnych elementów w postaci pikseli, klikanie na odkrywce to nieporozumienie, wrzucanie premii... szkoda opisywać.. nie działa wszystko! Ciężko znaleźć cokolwiek by działało.
https://imgur.com/M8q7sKJ
performance: -1/10
-
znowu:
okno chatu resetuje się co kilka minut
czas 19.47
nie dałem rady zrobić screenu
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
nic, otwarte okno gry
duża prędkość sieci
-
podczas realizowania misji w przygodzie przy otwartym oknie gwiazdy wybieram premię aby realizować zadanie w przygodzie i okno gwiazdy nie znika aby klikac premie
czas 19.51
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
w przygodzie
duża prędkość sieci
-
co kilka minut pojawia się jakiś dymek Zone refreshed i całe okno gry ma FREEEZ, trzeba czekać aż się samo po jakimś czasie odblokuje
czas 19.55
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
nic, po prostu
duża prędkość sieci
-
znowu:
czas 19.57
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
nic, otwarte okno gry
duża prędkość sieci
-
lepki fluid w odbudowie burz dodany a nie chce się przygoda zamknąć mimo ostatniego warunku spełnionego
czas 19.59
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
zakończenie przygody
duża prędkość sieci
-
5 załącznik(ów)
1. Taki komunikat fajny mam (na testowym miałam to samo). Gram na przeglądarce edge.
Załącznik 3551
Załącznik 3552
Załącznik 3553
2. Tak samo jak na testowym nie działa przewijanie listy z gildiami. Nie wiem czy już ktoś to zgłaszał.
3. Budynki typu uniwersytet (podnoszone za osiągnięcia), które mają już maksymalny lvl, mają ikonki które błędnie sugerują, że budynek może być podniesiony...
Załącznik 3554
4. Przy premiach o większym niż jeden budynek zasięgu (typu kocia przynęta czy dary lasu) nie podświetla się co będzie bufowane, przez co nie wiem czy dobrze trafiam ;)
5. Nie można zaznaczyć i skopiować tekstu na czatach.
6. "Zagraniczny statek" wymaga wgrania prawidłowej ikony...
Załącznik 3555
Pytanie... czy będzie można oglądać wyspę z dalszej perspektywy? Wcześniej można ją było oglądać na ekranie całą, a teraz tylko widać niewielki kawałek :confused:
-
okno wiadomości
skrzynka jest pusta, odkrywcy pracują a nic nie moąna odebrać od momentu aktualizacji
sprawdziłem na kilku przeglądarkach
-
nie mruga kanał na chacie jeśli ktoś coś pisze, wszystkie są mdłe i nie migają jak ktoś tam coś pisze
czas 19.68
mam wyczyszczone ciastka
ostatnia akcja:
po prostu
duża prędkość sieci
-
znowu:
czas 19.75
mam wyczyszczone ciastka