-
Ponownie nie mogę wejść do gry, po zalogowaniu przy próbie wejścia do gry pokazuje się ludzik z młotem, po chwili zrywa się polaczenie i komunikat "odśwież połączenie klikając OK". Po odświeżeniu historia się powtarza i tak w nieskończoność. Mam tak po aktualizacji, wcześniej nie miałam z tym kłopotu.
Nie są to ciasteczka czy inne rzeczy związane z przeglądarką. Tak dzieje się na różnych przeglądarkach. Na nowo zainstalowanym firefoxie również, w nim pierwsza otwierana strona to The Settlers.
-
-
Witam
Nie było mnie w weekend, myślę sobie zacznę gra porządnie - wyczyściłam wszystko, puściłam skanery, przeglądarki pozamiatane i od godziny widzę ładujący się pasek belki i uplay chwilowo niedostępny. Ręce opadają
-
A czy udało się komuś na telefonie z Andoridem zalogować do gry, jeśli tak to na jakiej przeglądarce. Bo Puffin nie daje rady .. nie wczytuje gry
-
Dlaczego nie mogę grać ? Zostałem ukarany ? Może ktoś coś ?
-
Witam serdecznie!
Nasi Gracze zauważyli, że dzięki zaktualizowanemu Java niektóre z głównych problemów poprawiły się.
Zmniejszyło się opóźnienie, zniknęły wyskakujące okienka odświeżania stref i podczas normalnej sesji gry nie pojawiły się żadne błędy związane z Java.
Dlatego chciałabym doradzić, abyście to przetestowali.
Należy zainstalować najnowszą wersję z oficjalnej strony: https://www.java.com/en/download/manual.jsp
Uwaga: wiemy, że problem jest związany z naszym systemem i cały czas nad nim pracujemy. Jednak nadal ważne jest aktualizowanie własnego systemu, a Java najwyraźniej nie aktualizuje się automatycznie u wszystkich.
Pozdrawiam,
BB_Peneopa
-
-
dokładnie to nic nie daje...
-
nadal problem z logowaniem na każdej przeglądarce ten sam monit sie wyświetla - "Problem z połączeniem"
-
pomoc
Nie da się grać wszystko wolno chodzi zacina się naukowców gdy się wysyła dwa razy się naciska ,pocztę się odbiera to trzeba przejeżdżać na dół co to za pierdoły ,po prostu teraz się nie da grać ,nawet premi nie daję by jej nie stracić ,wszystko jest beznadziejne nie podoba mi się wcale ,chyba zrezygnuję z gry. Dziękuje