Masz rację. U mnie działa prestiż na uprawie kwiatów. Chyba. Premium + Prestiż + torba = 8 kwiatków. Tyle mi ląduje w magazynie. Nie ujmuje mi nic.
Wersja do druku
Czyżby BB zmieniło nazwę gry na "Not Responding", bo większość czasu mam taki napis na pasku Klienta. Tak skopanego programu nie widziałem od czasów DOS'owskich. Dzieci w gimnazjum piszą lepiej działające programy. Jeśli tak ma wyglądać granie na Unity to życzę wam powodzenia. Pewnie pies z kulawą nogą nawet tutaj nie zajrzy
u mnie prestiż+premia+olej powinno dodawać łącznie 30 kwiatków natomiast dodaje 20.....
wczoraj prestiz nie dzialal ani na olej ani na inne premki dzis sprawdzam 2 raz i narazie dobrze nalicza
zee4c chodzi o to ze olej plus prestiz daje 10 z 1 farmy a dawal polowe mniej to samo torba plus prestiz zamias8 bylo 4 .. dzis juz jest ddorbze jak narazie
Witam serdecznie!
Uprzejmie informuję, że aby wszystko działało jak należy - zawsze po aktywacji wydarzenia należy wyłączyć grę na około 15 minut.
Dziś już wszystkie premie powinny działać, jak zamierzono.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
oni zawsze maja swoje wytlumaczenie ... nigdy nie bylo z tym problemu teraz im sie cos ubzduralo jak nie potrafia naprawic