-
Od wczorajszej fantastycznej wiadomości od suportu o ciasteczkach i mojej odpowiedzi do nich, cisza wielka nadal, przygoda wisi. Nie zamierzam anulować bo potem będzie tylko info, ze przecież anulowałam sama. Zaczynam być jak uparta baba, ja chcę przejść tą i już bo 4 pierwsze obozy ubiłam. Moi żołnierze życie za to oddali.
-
takie cos dostalem od suportu na poczte
...
zrzuty dostali czyli ze moge anulowac skoro tak napisali chyba ze to sa tylko puste slowa:)
Proszę nie publikować korespondencji z Supportem
-
Lepiej nie ryzykować i poczekać na rozwiązanie systemowe, choć fakt szkoda na weekend się zaciąc na przygodzie ale innej opcji nie ma
-
zawsze moge im cala galerie zrzutow podeslac:)
-
Dopisuje się do listy poszkodowanych. Dla porządku. :(
-
właśnie rozpocząłem drugi raz Wielką Bitwę i 2x mam ten sam problem - brak możliwości przejścia przez pierwszy most - zadania się nie otwierają i brak możliwości naprawy mostu.
-
umnie juz 8x zrobilem teraz 9raz robie i po ostatniej konserwie jest problem;)
wczesniej bylo wszystko ok
-
to jak - kroi się weekend z zablokowanym slotem? żadnego oficjalnego info jakby nic się nie stało. Porażka
-
mnie zostało trzy dni na zrobienie ostatniego zadanka z wyzwań tygodnia i wisi bo trzeba tylko trzy scenariusze zrobić, masakra
-
Tak skromnie zapytam - co z czasem premium? Rozumiem, że nie zostanie przedłużony, bo przecież mogę anulować przygodę i robić inne?