Witam! :)
Jak już napisałam, pomysł został przekazany. :)
Jak coś będę wiedziała natychmiast dam Wam znać.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Nawet BB nie wie, jak niecierpliwie na to czekamy : )
Przydała by się opcja i była by bardzo pomocna w koszarach dodanie dodatkowych dwóch strzałek nad tymi co są z opcją przesuń na początek i na koniec kolejki bo opcja co 1 w dół i w górę już jest. Kiedyś mogli by dodać w koszarach na górze ramkę, gdzie by się wpisywało np. 4 i strzałki na dół lub w górę zaznaczało dane jednostki i przesuń o 4 pozycje, jeśli tak się da. Przydała by się chociaż opcja tych strzałek przesunięcia jednostki lub na sam początek kolejki chociaż. Proszę o zagłosowanie na tą propozycję ułatwiło to by wszystkim grę bo jak coś trzeba do produkować w trakcie produkcji od razu to trzeba całe wojo kasować a tak by problem został rozwiązany.
jak dla mnie to by wystarczyła tylko jedna strzałka przenosząca na początek kolejki, znacznie by pomogło gdy wtopisz gdzieś wojsko w nieudanym bloku. Wtedy zaznaczasz utracone wojsko pstryk jeden guziczek i już masz na początku kolejki :)) i po chwili możesz się cieszyć i kontynuować przygodę :)
tak
Jestem za tym aby taką zmianę wprowadzić.
Witam!
Pomysł jest już u dewelopera. :)
Pozdrawiam,
BB_penelopa
Bardzo fajnie że jest u dewelopera:) , ale dobra wiadomość to by była jak by było wiadomo że wprowadzą to prędzej czy później na pewno, bo temat jest od roku lub nawet więcej o wiele, w sumie to był gdzieś podobny wcześniej i ponoć niema ostatecznie w ogóle stanowiska w tej sprawie :( dobrze by było jak by coś było wiadomo że będzie wprowadzony tak mała rzecz a cieszyła by niezmiernie i usprawniło by to wszystkim grę.
Pozdrawiam :)
tak
Za.