-
u mnie w zasadzie logowanie popsuła ostatnia aktualka wcześniej nie było problemu teksty typu wyczyść cache etc mnie bawią - standardowy tekst programistów by się człowiek na chwilę odczepił i myślał że wina leży po jego stronie. Już nic mi się nie chce mówić o tym że za odświeżanie cache odpowiadają programiści i powinni dodawać znaczniki do wszystkiego co zmieniają tak by wymusić na przeglądarce pobranie nowego contentu ale to szczegół. Żebym musiał używać vpn do łączenia z grą to już przesada ... mógłby ktoś ogarnąć temat ale nikomu się jak widać nie chce.
przez tora działa więc jak ktoś ma problem to jest to jakieś wyjście.
-
Tylko, że TOR i ewentualnie VPN to rozwiązania doraźne, nie usuwające istoty problemu, a support jakoś nie pali się do sprawdzenia co jest nie tak.
-
no doraźne ale przynajmniej działa trudno naprawić grę za kogoś, a w tym temacie też jakoś nie widać zainteresowania ze strony supportu dziwne forum chyba po to by sobie gracze narzekali :-)
-
"Serwer przeciążony". No i git.
Po iluś próbach się loguje, ale wymiana dropów czy kupno to porażka. Wywala "serwer przeciążony" przy przyjęciu zaproszenia, a później iles prób by się zalogować ponownie...
-
-
TOR to ta przegladarka taka? jesli tak to jak tam flasha zainstalowac :D albo w ogóle jak możecie wyślijcie mi prywatną wiadomość co to jest i jak to przetestować :)
-
-
TOR to jest przegladarka dla hardcorowych osob, tam nie powinno sie wlaczac flasha ani zadnych pluginow lub innych badziewi ktore indetyfikuje lokalizacje. Przegladarka ta jest aby byc anonimowym a nie zeby na niej grac a jesli tam dziala ta gra to znaczy ze cos jest nie tak...
-
hehe lol jak ktoś się potrzebuje ukrywać to niech się ukrywa co nie zmienia faktu że flasha zainstalować tam można (skopiować do katalogu extensions) i włączyć. I to że działa gra wcale nie świadczy o tym że coś jest nie tak. Tor dość ładnie ostrzega że udostępnienie flasha może spowodować brak animowości ale jak ktoś chce tylko sobie pograć to szczerze mówiąc ma to gdzieś :)
-
Problem z logowaniem
Witam
Od 2 dni przy próbie logowania pojawia się taki komunikat : " Połączenie z serwerem zostało przerwane . Prosimy o cierpliwość , staramy się rozwiązać ten problem " . Czy to tylko u mnie ?