Zamieszczone przez
Faolch
Drogie BB.
To, co dzieje się z generałami nie jest w żaden sposób zabawne w grze, która z założenia powinna być rozrywką. Na atakach, w których generałowie lubią podczas walki zmieniać skład z wysłanego na ten, z którym wrócili z poprzedniej walki, straciłem już w zasadzie całe zapasy armat i większość zapasów mieczy damasceńskich, idące w tysiące. Inne formacje zbrojne pomijam, bo to się szybko produkuje. Moje gratulacje, dzisiaj, po tym jak w 3 pierwszych atakach na BMK straciłem 102 EŻ i 98 puszkarzy skutecznie zniechęciliście mnie do robienia jakichkolwiek przygód. Dokończę BMK i swoją aktywność ograniczę do odklikiwania kalendarza adwentowego. Potem nie zajrzę do Settlerów dopóki nie naprawicie generałów. Chyba, że zajmie Wam to więcej niż miesiąc, wtedy pewnie zdąży przyciągnąć mnie konkurencja, której jest sporo. Po tych cyrkach szczerze żałuję każdej wydanej na Wasz produkt złotówki i mam nadzieję, że graczy jak ja będzie więcej, gdyż nic tak nie motywuje producenta do poprawy jakości produktu jak uderzenie po kieszeni.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwijaniu produktu jeśli nawet tak istotnych i niszczących grę błędów nie potraficie szybko naprawić.