Ponawiam , szczególnie jeśli chodzi o premki , których wysyłąnie to koszmar.
Niech to będą paczki , jak koszy po 25, ale poprawcie to.
Wersja do druku
Ponawiam , szczególnie jeśli chodzi o premki , których wysyłąnie to koszmar.
Niech to będą paczki , jak koszy po 25, ale poprawcie to.
Jestem zdecydowanie ZA, byłby większy porządek, a tak to jeden i tam sam przedmiot w 20 okienkach, troche bez sensu .
Dzieci sawanny razy nie wiem ile bo przestałem liczyć po skasowaniu 859 szt...... A jeszcze chyba ze 4 razy tyle zostało :P
Oczywiście jestem za i nie chce wiedzieć jakie jest wysypisko śmieci u graczy, którzy grają z rok, dwa.
Co do programistów to Wam się coś pomyliło, bo ktoś już pisał, że to jest w innej grze BB, (chyba Anno Online) a zrobienie czegoś takiego dla programistów jest dziecinnie łatwe, ale BB pewnie wpadło na pomysł: ,, bo realnie '', ,, bo przejrzyście ''...
Jestem za. Uważam, że to świetny pomysł
Nie mów że nie pakowałeś nigdy do gwiazdy surowców w paczkach w ilościach sześciocyfrowych :)
Niby o tym samym, ale skala jakby inna ;) 859 szt to ponad 140 rzędów :) A gdzie tu jeszcze te 4x tyle :)
Cieszmy się i radujmy, oj jakiegoś czasu mamy przyciski zrzucania z wiadomości do gwiazdy albo do magazynu :)
Scalanie mocno pożądane, dzielenie jest już teraz możliwe, trochę okrężną drogą bo przy użyciu handlu ale się da.
Scalanie by sie bardzo przydało. Wreszcie bym policzył ile mam dzieci sawanny :P
scalić w paczki po 100 i kasowac ;)