udało się zalogować. Nawet wszystko działa można budować i wogóle. Już rozwiązali problem czy to po prostu "ślepy traf"?
Wersja do druku
udało się zalogować. Nawet wszystko działa można budować i wogóle. Już rozwiązali problem czy to po prostu "ślepy traf"?
slepy...nie ma to jak kupic premium po to zeby nie mozn przygody przjsc...
Ja ciągle nie mogę wejść na wyspę. 4 minuty już oglądam ekran z Poradą dnia. Bz
jak już się uda zalogować to wywala za 5 min szkoda dnia :)
No po 2 h sie udało.
to co się dzieje z tą grą to najprościej ujmując to farsa Czy tak ciężko jest coś zrobić żeby działało? a może po prostu chcą żeby ludzie przestali już grać i mieć problem z głowy. Błędy niczego BB nie nauczyły wiecznie coś nie działa i to na nie korzyść naszą A te rarytety które na pocieszenie wysyłają to kpina. jeśli macie nas w dupie wystarczy to powiedzieć a nie naciągać na kasę, jeśli jeszcze są ludzie co wydają na tą grę pieniądze to lepiej żeby je zgubili niż trwonili na wypłaty na tych nierobów
Ja niestety wciąż zalogować się nie mogę i ludzie na przygodzie przeze mnie siedzą. :/
Ja od 9.30 też ani razu już nie weszłam na mapę wioski.
Sigma, możesz mieć nadzieję, że nie siedzą i nie czekają, bo też ich wywalio i nie mogą wejść.
Nie wiem do końca, czy cały Czarci padł, czy ktoś tam jeszcze jest. Ale wygląda na to, że chyba mamy największy problem. U mnie każda próba wejścia kończy się na niebieskim ekranie i dalej nic nie idzie. Raz przez chwilę był ludzik z młotkiem.
Część osób gra... Ja na szczęście problemów z logowaniem nie mam (tfu tfu), choć wywala od czasu do czasu.
ja wyczyściłem ciastka [przeleciałem atywirem restartłem compa i po 50 minutach wszedłem na 30 minut teraz znowu wywaliło