Oho, widzę pracownicy BB mnie atakują. Tym bardziej będę węszył i dowody przedstawię wkrótce.
Wersja do druku
Oho, widzę pracownicy BB mnie atakują. Tym bardziej będę węszył i dowody przedstawię wkrótce.
Przywal głową w mur. Może Ci pomoże, idź węszyć dalej.
A mi nikt nie płaci za gadanie z Tobą więc kończę tą zbędną dyskusję.
A jak chcesz mi zapłacić to możesz np zasponsorować premium albo coś ^^
Widzisz, nie pracuję w BB a potrafię skrypty wydobyć, a skoro sam tego nie potrafisz to nie szpanuj wiedzą.
Niczym nie szpanuję. Wiem tyle , że wyskakuje mi jakiś syf i będę dochodził jaki. Piszesz tak w celu dezinformacji, nie ze mną takie numery. Wrócę wkrótce z dowodami. Bez odbioru.
W kwestii sprawdzania wersji flasha to jest to wykonywane dwukrotnie:
-na stronie głównej by w przypadku nieodpowiedniej wersji po wciśnięciu przycisku GRAJ wyświetlić komunikat zamiast przejść na stronę z grą
-na stronie gry przed dodaniem obiektu flasha gdyby ktoś sam wpisał adres
Oczywiście zdarzają się przypadki ze pomimo zainstalowanej wersji flasha jest komunikat o jego braku. Nie mnie rozstrzygać dlaczego tak się czasem dzieje.
Aby gra działała wymagane są:
-dodatek flash,
-włączona obsługa javascript (aby utworzyć obiekt flasha),
-oraz akceptacja plików tymczasowych cookies.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
a dlaczego zrywa połaczenie co pare minut i znów logowanie i komunikat problem wczytaniem pliku
Sprawdź człowieku swój komputer, potem sieć i nie wypłakuj się na forum. Gram od dawna i jakoś problemów nigdy z połączeniem nie mam. Niestety tak to jest, jak ktoś nie zna się na komputerach. Człowieku, poczytaj parę książek, stron, naprawdę warto. Albo poproś kogoś kto się zna. Uważaj, takich jak ty jest wiele.
marin2503: Problem z "wczytaniem pliku" pojawia się głównie, gdy w przeglądarce jest bardzo rozbudowany cache. Jeśli systematycznie czyścisz przeglądarkę to problem nie powinien się pojawiać. Warto czyścić cache w momencie gdy wgrywana jest nowa wersja podczas konserwacji.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Od 3 godzin pojawia mi się komunikat "w tym obszarze wystąpił błąd. prosimy spróbować ponownie" czy ktoś też ma dzisiaj taki problem?