na grzyba....
Wersja do druku
na grzyba....
W ramach cięć budżetowych postanowiono zrobić wspólny czat dla TSO i Anno.
Jak tam jest to tu nie ma i odwrotnie.
A poza tym czat nie był objęty żadna gwarancją, a gra jednak (na razie) działa.
W sumie to ten cały czat rozprasza np. przy stawianiu kopalń czy innych pól, a potem gracze mają pretensje, że coś jest krzywo.
W ogóle gracze to kosmici, nie mogą się przystosować do sytuacji tylko ciągle maja coraz to nowe żądania.
Ja zupełnie nie rozumiem jak można żądać żeby gra, a co gorsza czat działały prawidłowo.
Chore wymysły kosmitów. :(
Ot co!
zapomnieliście że serwery polskie to serwery testowe :) to co wprowadzają to wprowadzają najpierw na polski serwer a potem na inne niech się nie ośmieszają i niech zrobią raz a porządnie bo narazie jest więcej błędów niż pozytywów .
Mi czat też działa jakby chciał, a nie mogł.
A jeszcze lepsze jest to, że coraz "lepiej" działa mi forum odkąd zacząłem wyrażać krytyczne opinie na temat pracy BB na nim:D:D
Pewne opcje mam np. po angielsku, a od ostatniej konserwy nie ma wykrzykników powiadamiających o nowych wpisach;)
Kiedyś podkreślało mi błędy, obecnie tego nie mam:D
hmmmm zapewne o czymś jeszcze nie wiem;)
Ale skoro są opinie, że jesteśmy serwerami testowymi, to może wprowadzane są na moim profilu jakieś nowatorskie rozwiązania:D w związku z tym licze na honorarium z tego tytulu;]
to kiedy prezenty za zepsuty czat :D
hans79: Ważne jest, aby dokładnie wykryć i wyeliminować problem aby ponownie nie występował. Zarówno wczoraj i dziś po wystąpieniu problemów BB zostało o tym fakcie poinformowane i technicy działali, co konkretnie robili tego nie wiem.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Wymyślili aby wyłączać forum na czas konserwy, żeby nie można się było dowiedzieć co jest sknocone u nich.
To jasne zalecenie aby BBrudy prać na jakimś forum gdzie nie mają modów ^^
i znowu rozlacza czat ;/
godzina 17:00 brak dostępu do czatu zróbcie konserwę taką która naprawi to niech trwa nawet pół dnia ale żeby naprawić to
co za syf jak nie gre po konserwie z***.. to teraz gra chodzi a czat sie ***.. banda kretynow