-
UWAGA: wystarczy pokasować ciastka (poczyścić chrome lub firefoa), gra uruchamia się na każdej przeglądarce z poczyszczonymi ciasteczkami - sprawdzałem własnie bo tez dziś na start nie mogłem wbić (paręnaście minut temu),
reasumując: nie możesz się zalogować masz jakieś błędy - wyczyść ciastka
-
-
Nie ciasteczka tylko juz naprawili ;d ja tam nic nie usuwałem i na żadnej nie działało a już trybi na każdej ;p Nie wprowadzaj w bład ;d poprostu trafiles na moment jak juz odpalili logowanie ;d
-
-
Pewnie że nic nie naprawione dalej nie można się wbić na grę
-
no właśnie mówie że sprawdziłem, miałem na jednym monitorze chrome na drugim firefoxa, i na jednej działa gra a w tym czasie na drugiej nie, po skasowaniu ciasteczek działa na każdej, nie trafiłem na żaden monet ;) po prostu sprawdziłem u mnie wina tkwiła w ciasteczkach i to tylko one powodowały błąd przy logowaniu. Więc cytuje "Nie wprowadzaj w bład ;d " - ja to naprawdę sprawdziłem :D
-
Kiedy bede mogl zaczac grac do groma jasnego ? Komunikat o konserwie ktorej nie ma, paranoja.
-
hehe Ciekawe a nawet bardzo Ciekawe. Jak dziś jest taka kaszan to ja nawet nie chce myśleć co będzie jutro po konserwacji... hahahha
-
Hm, czyli nie jestem odosobniona, a ktoś zgłaszał problem do supportu?
-
Ja tak samo mam. Już mam tego dosyć. Od godziny się nie chcę wczytać.