długo to trwała ok 15min ale juz weszłem do gry
Wersja do druku
długo to trwała ok 15min ale juz weszłem do gry
to na głownej to dotyczy porannej niespodzianki
Logowanie na głównej stronie w ogóle nie działa. Dopiero przez MÓJ PROFIL się udało.
Ktoś niezłą manianę odwala.
jak sie juz zalogowalem to podcza wejscia na wyspe w koncowej fazie pojawia sie komunikat ze polączenie zerwane i odswiezyc trzeba
i tak wkolo
usunieto info ze strony głownej o poprawnym logowaniu co było rano umieszczone
arturgg10, przeniosłem tego newsa do archiwum - obecnie problem ten nie powinien występować.
cieszy mnie szybka odpowiedz na moj post szkoda tylko ze nie było rano konkretow
Wczoraj w nocy powtórka z rozgrywki. Wróciłem z pracy i nie dało się zalogować. Już nie będę wspominać jakie to konsekwencje niesie.
Odnośnie tego co tam ktoś pisze, to ta gra jest prostą grą przeglądarkową (choć działa jak kombajn, mocno mi się komputer grzeje), a nie jakimś ogromnym przedsięwzięciem. Jest serwer testowy, każda nowość jest przetestowana, takie rzeczy się nie powinny zdarzać, bądź bardzo rzadko. To nie jest już wersja Beta. Kolejny raz pisanie przepraszam nic nie zmieni bo z kolejną drobną zmianą w grze będzie znowu jakiś problem, bo tak jest od zawsze. I to jest prawda. A teraz moja opinia. Ktoś się pyta ile Xaar zarabia. Odpowiedź jest prosta, mało. Wszyscy mało tu zarabiają, nawet Ubisoft mało na TSO zarabia. Świadczą o tym 2 rzeczy, gra jest w pełni darmowa (nie płacimy żadnego abonamentu). Płatne klejki też są za darmo, a nawet powiększyli ich ilość rzucaną co tydzień z 45 na 100. Producenci najlepiej zarabiają na grach online płatnych, bezpłatne są wtedy gdy już się na nich nie da zarabiać, gra straciła graczy i pozycje na rynku, żeby kogoś do gry przyciągnąć to robi się ja bezpłatną. Więc nie możemy na nic więcej liczyć. Szkoda tylko tych osób co naprawdę inwestują PLN w grę bo mogą się czuć trochę oszukani, ale to już ich problem.
Librus, wczorajsze utrudnienie związane z logowaniem nie występowało tylko na polskiej wersji gry The Settlers Online, a także na innych projektach. Warto również zaznaczyć, że problem ten nie trwał przez dłuższy czas - został on rozwiązany stosunkowo szybko.
Zdaję sobie sprawę z tego, że fakt "stosunkowo szybkiej naprawy" czy informacji o tym, że "inne projekty również miały ten problem", niewiele zmienia, ponieważ utrudnienie to nadal wystąpiło. Doskonale rozumiem niezadowolenie związane z zaistniałą sytuacją, mogę jednak zapewnić, że odpowiednie osoby otrzymały już informację o niezadowoleniu graczy.
W tym obszarze wystapil blad. Prosimy sprobowac ponownie. I tak juz z 15min. Nice ))))