Jest napisane, klikasz na ten budynek i zoom na maxa i masz pokazaną ikonke złoża granitu z ilością
Faktycznie pokazuje. Nawet nie potrzeba zoomować. Pokazało mi ilość dopiero po przelogowaniu :p Dzięki :)
Coś mi sie wydaje że owe budynki (granit i belki egz.) są szykowane pod PvP, a konkretnie pod zajęcie nowego terytorium. Mamy już płatne kopalnie miedzi, klejnotów, żelaza, teraz dojdą belki egz. i granit a pewnie w niedalekiej przyszłości złota .
Poszukiwacz na zdobytej wyspie odkryje złoża np. 200 granitu plus kopalnia i interes się kręci :)
Pod warunkiem że go obronimy i wyjdziemy w efekcie końcowym na swoje. Przy PvP ekonomicznym, bo i takie obiecywano, raczej na swoje nie wyjdziemy ----- pozostaje więc założyć Gildie Piratów i łupić ewentualnych rekinów, wszak macierzysta będzie nietykalna :)
wszystko byloby ok gdyby nie 3 sprawy:
- kopalnia dziala jak studnia, eksploatuje sama siebie
- nikt przy zdrowych zmyslach nie bedzie na terenach przechodzacych z rak do rak budowal budynkow za 2k klejnotow
- przy obecnie ustalonej szybkosci wydobycia ten budynek do czasu wprowadzenia (?) pvp nie bedzie atrakcyjny dla nikogo, bo wszyscy juz beda na tyle rozbudowani, ze 1000 granitu w ratach na 40 dni nie bedzie ich interesowalo.
A kto bedzie to cos kupowal jak ma 1k granitu ? to jak tartak egz nie ma sensu i ograniczenie 1 na tydzien jest smieszne bo watpie ze by ktokowiek chcial kupic to cos dla granitu 1 k :D ani na tym BB nie zarobi ani gracz nie ma urozmaicenia budynkiem co mozna sobie postawic i Zzzz ...strata czasu
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaha.
Prima Aprilis dopiero w kwietniu...
BB wy naprawde jestescie naiwni ze gracze beda takie cos kupowac z tyle klejnotow... Ja po wyslaniu 17 odkrywcow na krotkie poszukiwanie 2xdziennie to zbieram 1k granitu a wy jakies badziewie proponujecie gracze. Czas wytrzezwiec i zwiekszyc miejsce na wyspie i ogarnac jakies normalne pomysly a nie tylko na kase leciecie.
chyba programistom jedno 0 uciekło jak wpisywali ilość złoża granitu w tym budynku...
albo jedno dali za dużo przy ustalaniu ilości diamentów jakie za niego trzeba zapłacić ;)
najlepsze jest to że TSO było tak rozreklamowane z "micro" płatnościami które są raczej macro a nie micro...
jak dla mnie te ceny to są strzałem już nawet nie w stopę czy w kolano, tylko prostu w skroń
zresztą BB zabijają swoje potencjalne zyski już od jakiegoś czasu ;)
budynki stałe jak chata łowcy, magazyn etc mogą oczywiście kosztować tyle ile kosztują,
bo mamy je na zawsze ale budynki tymczasowe? no proszę was... ;D
Niop, BB ostatnio gubi się... porażka po porażce, jak na taką markę to dziwne...