tez nie dostałam..a po napisaniu do suportu, przyszła wiadomość, że jakiś błąd i wiadomość nie poszła;( mam nadzieję, że po dzisiejszym resecie się coś wyjaśni;)
Wersja do druku
tez nie dostałam..a po napisaniu do suportu, przyszła wiadomość, że jakiś błąd i wiadomość nie poszła;( mam nadzieję, że po dzisiejszym resecie się coś wyjaśni;)
jakim resecie?
Ja tez nie dostałem a jak sie dowiedziałem ze wieksza połowa nie dostała tego dziwnego premium zadanie jest i co inne zadanie wyskakuje kturego nawet niema czyzby to premium było tylko dla wybranych jak tak to poco to dawac i zadania do tego
Taaa.. suport łaskawie informuje, że w ciągu 24h dostane i mogę sobie robić zadanka. I tyle. Bardzo profesjonalne, doprawdy, częśc ludzi dostała pięknego pusha dostając premie do wykorzystania dzień wcześniej (i możliwość szybszego zrobienia zadań) a jedyna reakcja to "sorry, coś nie wyszło". "Sorry" is not enought! Panowie. Za tym powinna pójść jakaś extra premia dla wszystkich pokrzywdzonych! Niezła wtopa na początek jak na zachętę do wydawania prawdziwej kasy... hehe.
ja również pisałem do supportu ale coś przyszło że wiadomość nie została dostarczona ze względu na jakiś problem po stronie odbiorcy i jak nie było premii tak nie ma cały dzień
U mnie to samo;( a w gildii parę osób dostało
ja też nie dostałam tej monety,a zadanie mam i też zadanie z łukami robię nonstop i nic .To jakiś zbiorowy problem.
u mnie to samo :/
No to i ja się dołączam, również nie dostałam :(
Ja także :(