i znów wielka [baranina ] Cieszą się tylko ci u których kupujemy klejnoty w grze Z tymi kamieniami załatwili nas I jestem pewny że ponad 80 procent nas nie zakończy zadania Oby tak dalej Obozów przeciwnika nie ma a kamienie nadal istnieją PARANOJA
Wersja do druku
i znów wielka [baranina ] Cieszą się tylko ci u których kupujemy klejnoty w grze Z tymi kamieniami załatwili nas I jestem pewny że ponad 80 procent nas nie zakończy zadania Oby tak dalej Obozów przeciwnika nie ma a kamienie nadal istnieją PARANOJA
niestety, zawsze coś nie gra, akurat też mam tego pecha wisieć sobie w Szamanie i czekać niewiadomo dokad na support
kamieni nie mam i nie było nigdzie na mapie od samego początku.
w tej chwili mam rozwalone wszystkie obozy i nic nie mogę zrobić...
o ile support nie rozwiąże tego problemu to jesteśmy po uszy w g....
mam nadzieję, że usuną Nam to zadanie i przejdziemy do następnego z serii, bo drugi raz nie mam zamiaru robić tej przygody po to, żeby dostać 10 baloników.
U mnie też wszystkie obozy unicestwione, kamieni nie ma, a zadanie wisi…..
Wystarczyło by gdyby rozesłali dodatkowa przygodę szaman , lub była by do kupienia za rybkę i nie było by problemu :) Niestety nikt o tym z BB nie pomyślał :P ale czy to nas dziwi ? :)
Dorisjg zapomniałeś chyba o jednostkach które straciłeś na mapie powinni zwrócić wszystkie straty ....
po wejsciu do przygody u mnie juz byly wolne przejscia, czyli ne bylo skał i zadanie mi wisi. Czy ktoś z adminow wreszcie zainteresuje się tym naszym problemem???
Haha alpaga777 w cuda i naprawianie błędów przez BB to ja już dawno przestałam wierzyć :))
U mnie tak samo!Nie mogę skończyć przygody!Szkoda anulować tą przygodę -poszło ponad 1000 rekrutów.Słabo się postarali z tą przygodą!:D
ciekawe czy problem jest powszechny (czyli występuje na wszystkich serwerach we wszystkich państwach) czy tylko na Polskich bo nie wiem czy można zacząć tworyć już teorie spiskowe :), a co do naprawiania tego błędu nie widzę innej opcji albo zaliczą nam to zadanie (choć nie wiem jak) albo anulują i zwrócą wojsko, które straciliśmy robiąc to zadanie.