No weszłam , poczytałam ...i mało co mnie nie trafiło
co za bzdury, cytuje :
taaaak , no gdzie ta rekompensata bo chyba nie u mnie, a może poszła do któregoś moda?Cytat:
-proszę o odrobinę cierpliwości, jak widać cierpliwość popłaca i spora cześć graczy z uszkodzonym obszarem ma już możliwość grania i otrzymali rekompensatę za zainstaniałą sytuację
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Ja nie mogłam grać przez półtorej tygodnia - suport ani be ani me..., jedynie BB-xaar zainteresował się tym problemem , bo suport totalnie olewa wszystko co się do nich pisze i taka jest przykra prawda
Napisałam o rekompensatę bo konto jak mi zwrócili było w opłakanym stanie a ich odpowiedz była... no właśnie nie była i nie ma do tej pory
więc o czym tu mowa? odpowiadam : o nieudolności zatrudnionych programistów olewających polskie serwery, powinni trochę się poduczyć a nie brać się za coś co przekracza ich możliwości
Noooo ale niemieckie serwery działają jak pszczółki co daje do myślenia wiem na 100% bo mam przyjaciół którzy na nich grają, nie wspomnę też jaką pompę mają z nas Polaków i z naszych serwerów
a jeżeli modowie nie wierzą to niech sami tam się zarejestrują i zobaczą na własne oczy