Ja nie wydałem nawet grosza na tą grę (poza prądem), nie żałuję i innym radzę to samo. Gra fajna, ale stabilność serwerów gry... najgorsza jaką do tej pory widziałem.
Wersja do druku
Ja nie wydałem nawet grosza na tą grę (poza prądem), nie żałuję i innym radzę to samo. Gra fajna, ale stabilność serwerów gry... najgorsza jaką do tej pory widziałem.
Gdybym ja tak pracował jak Ci fachowcy już dawno by mnie zwolnili. Skandal.
wczoraj 6 godzin nie mogłam się zalogować , dzisiaj już 3 może jednak zrezygnować , widocznie nie interesują ich starzy gracze .
mile widziani ciekawscy , którzy zalogują się zrobią samouczek i więcej się nie pokażą
Ile czasu będzie jeszcze trwał problem z zalogowaniem, skandal to mało powiedziane,moze zamiast wprowadzania nowych eventów , informatycy zajmą się serwerami i ich stabilizacją ,bo to co obecnie sie dzieje przekracza wszelkie granice
Szanowny Panie BB_xaar
Co Pan powie na to?
Art. 7 ustawy o świadczeniu drogą elektroniczną w zw. z art. 471 kodeksu cywilnego.
regulamin jasno określa czas braku dostępu do gry i dotyczy to wyłącznie według niego przerw konserwacyjnych.
Czy naprawdę chcecie, żeby do pańskich zwierzchników dotarły tysiące skarg z żądaniem zwrotu poniesionych kosztów za nie wykonanie usługi???
to są normalne jaja
Mógłbym pisać o niekompetencji i wieszać chuje ale w z wiązku z reklamą w tv proponuje:
[COLOR="rgb(0, 0, 0)"] "SETTLERSONLINE gra z którą spędzisz długie godziny ......na próbie zalogowania!!!"[/COLOR]
Ja miałem problemy z zalogowaniem wczoraj i dzisiaj jest to samo . Może w końcu ktoś odpowie co jest grane ?? Czy już czas zawijać się z tą grą i poszukać coś lepszego ??
szkoda tej kasy co pakują w reklamy skoro pewnie i tak 98% tych co wchodzi rezygnuje bo nie może się zalogować :) lepiej jak by to włożyli w serwery a dopiero potem reklama w tv... ew lepszych techników o.O
Może tak dla informacji! Kontaktowałem się z prawnikiem i otrzymałem informację, że można złożyć pozew zbiorowy. Jeżeli np ktoś zakupił wersję pudełkową TSO lub dokonywał płatności telefonicznych tzw esmes ma prawo żądać zwrotu poniesionych wydatków. To że w tytule jest napis Beta nie zwalnia producenta czy wydawcy gry z obowiązku sprawnego działania. Tym bardziej jeżeli pobiera jakiekolwiek opłaty z tego tytułu. Tak więc może weźmy się do dzieła i może na Facebooku postawny stronę dotyczącą pozwu zbiorowego. Tam przynajmniej jest za darmo - jeszcze :) i jeszcze wszystko działa sprawnie i szybko. Jak jest na Facebooku strona TSO niech też będzie strona tych którzy zostali oszukani przez UBI! Pokażmy, że nie wolno z nas robić idiotów i naciągać nas w bezczelny sposób na kasę!!!