-
pewnie zaraz będzie, że to beta wersja, a potem post "zostanie poddany moderacji". Na tym forum jest ostatnio gorsza cenzura niż za komuny, Jak ktoś napisze, że z grą coś nie tak to post usunięty. Ale o sprzedaży konta dalej wisi. BB JAK BYŁ PROBLEM Z ROZMNAŻANIEM KOSZY I NA TYM TRACILI to szybko problem rozwiązany i ani słowa o bug'u. A jak problem mają gracze to jak zwykle nawet się nikt nie odezwie!
-
niestety masz rację :(
od supportu oczekuję szybkiej odpowiedzi, jak większość z nas, a tu ...ECHO..CISZA jak makiem zasiał...
..jak była dyskusja o koszach, to rach ciach i naprawili, ale z tym problemem będziemy się bujać zapewne do konserwy, tej albo i następnej... :(
-
Nie wiem, ale kupiłem R.Byka w sklepie za mapy i co?? Przerwa w przygodach. Ciekawe jakie prezenty na pocieszenie dostaniemy...
-
Rzeczywiście nowo rozpoczęte przygody nie wczytują się. Kończyłem wczorajszych Wikingów i wszystko chodziło, zacząłem MK i pojawił się problem
-
a ja już mam coś takiego :))) ciekawe czy teraz tez będzie?
Witaj sars904,
Otrzymałeś ostrzeżenie na The Settlers Online.
Powód: Niepoprawny język
-------
Przypominam, że wulgaryzmy/pseudo cenzura nie jest tutaj mile widziana.
-------
Ilość punktów karnych: 1
-
myszkę też mam wyczyścić? ;)
-
Co wiecej, jak pojawił się problem i sygnały, że przygody się nie wczytują to nie wychodziłem z przygody. To co się stało? Zresetowali połączenie w momencie ataku na obóz... Straty ogromne i kto to pokryje...
-
tak sie napaliłem na granit z moich odpalonych przed południem Zdrajców, ale chyba nic z tego.
Co wiecej z gry permanentnie po kilku minutach od zalogowania wywala :/
-
-
mnie tylko wywala jak probuje wejsc do przygody