-
Mnie tylko zastanawia - jak to juz ktos napisal - jak po wszystkich tych testach moze dochodzic do takich pomylek !!! I dlaczego reakcja supportu jest taka powolna . Dlaczego support nie potrafi wynagrodzic graczom strat , przeciez nie placi realna kasa !!! To tylko wirytualne monety , mapki i inne surowce . Moze powinni sie przyznac swoim przelozonym , ze niepotrafia czegos naprawic , albo ze sa bledy i trzeba to ludziom jakos wynagrodzic > No tak , ale wtedy mogliby zostac zastapieni ludzmi , ktorym sie faktycznie chce cos zrobic i potrafia to zrobic , nie tylko kazac nam czekac i czyscic cache i cookies.
-
Wirusa, nie pozbędziesz się dopóki nie naprawią tego ... ja tak samo na wyspie piratów utknąłem i siedzę i czekam ..
-
mam tak samo z wikingami rozwiązał juz ktos moze ten problem z tymi przygodami ?
przed chwila dostalem klejnoty za przygode :)
-
A próbowaliście odpalić inną przygodę ? :P Ja na przykład niby wiszę na wyspie piratów ( jest ciągle odpalona i jestem na niej z 4 osobami) , ale właśnie odpaliłem sobie matczyna miłość ... Błąd za błędem ale wychodzi na to, że jednak mogę robić dalej przygody? Głupie to ale może chociaż coś zrobię w końcu ..
-
Moi czarni rycerze zniknęli. Odpalam następnych, sprzedałem i kupiłem dzisiaj od znajomego - powinni być czyści.
-
Przygodę mi wyłączyli, w końcu mogę grać, ale poniesionych 7 dniowych strat oraz za przygodę mi nie zwrócili :(
-
U mnie był zwrot za wikingów. Ale nadal wiszą (wersja na 13 chętnych). Jutro mija tydzień.
-
Czy takie sprzedanie i odkupienie od znajomego przygody na pewno pomaga na ten bug? Kupiłam sporo przygód pierwszego dnia nowego handlu.
-
Problemem są dotknięte przygody, które zostały zakupione przed ostatnią konserwacją (11.10.2012) - przygody zakupione "po" funkcjonują prawidłowo.
Jeśli u kogoś wystąpił opisany wyżej problem (dot. przygód, w których jest za dużo uczestników) proszę pisać bezpośrednio do Supportu.
-
Dobrze, ale ja mam ok 30 przygód zakupionych przed konserwacją. Co z nimi?