mnie zastanawia po co jutro daja ten event skoro handel taki zbugowany, a jutro wyskocza jeszcze kolejne bugi zwiazane z eventem zpewne,
powinni zrobic jedno do konca a potem zaczac kolejna rzecz, bo coś wydaje mi sie ze bedzie niezły bajzel
Wersja do druku
mnie zastanawia po co jutro daja ten event skoro handel taki zbugowany, a jutro wyskocza jeszcze kolejne bugi zwiazane z eventem zpewne,
powinni zrobic jedno do konca a potem zaczac kolejna rzecz, bo coś wydaje mi sie ze bedzie niezły bajzel
W filtrze handlu przydaloby sie dodac wyszukiwanie wg zakresu cenowego. Dzieki temu skonczy sie ogladanie dzieci sawanny za 2k monet.
Co się krzaczy przy wystawianiu 5 slotu (tego za 12 monet). W momencie potwierdzenia nie pojawia się piąta oferta (ale towar zabiera) tylko kolumna "slot" wypełnia się kolejnymi cenami za sloty. Oferta chyba pojawia się na rynku ale można ją zobaczyć tylko kiedy usunie się wszystkie cztery wcześniejsze. Próbowałem kilka razy (kosztowało mnie to trochę straconych monet - tak przy okazji) i nic się nie zmienia, po prostu nie da się zobaczyć piątej oferty.
Dodam tylko że błąd pojawił się dzisiaj. Wczoraj było jeszcze wszystko OK.
wczoraj wieczorem wystawilem
4x1000 narzędzi po 40 monet
4x1000 mieczy z brązu po 50 monet
_____________________________________ to daje 360 monet
rano:
- nie ma towaru
-nie ma monet
- nie ma nic w historii
czy to mozliwe ze przez przerwe techniczna wcielo towar ? czy to poprostu bug ? czy mialem pecha ?
wcięło mi też i to duuuzo więcej, nawet zaczęte przygody ludziom poznikały....
Aż strach pomyśleć co będzie po następnych aktualizacjach i konserwacjach jak już teraz takie rzeczy się zaczynają dziać. Moje towary też poznikały. Pozostaje mieć nadzieje że BB sie zrehabilituje.
Mi też poznikały wczorajsze oferty, znikły przedmioty wystawione i nie mam zapłaty, historia pusta, pozdrawiam
kupilem przed chwila 25koszy i nie mam ich ... O.o
Ja też przez noc wystawiłem 3 partie stalowych mieczy po 500 szt... (trochę monet by było) a tutaj z rana ani monet ani stalowych mieczy z powrotem w magazynie... żenada... i teraz jestem do tyłu... napisałem do supportu ciekawe co odpiszą...
A tak poza tym... to w tym oknie handlu wiele rzeczy przydałoby się zrobić...
-filtr jest do bani... lepiej jakby było ikonkami co chcesz kupić i za co kupić... ograniczy wiele przewijania
-sortowanie to żenada na te czasy... sortuje alfanumerycznie, a przydałoby się numerycznie, bo jak widzę ogłoszenia z sortowaniem 10, 100, 100 i nagle 20, 40, 500... ręce opadają
-przewijanie stron na handlu też nie halo... sortując powinno sortować po wszystkich z danego filtru a nie na każdej stronie sortować trzeba od nowa i widzę podobne zestawy wystawionych ofert... :/
Zniknęło mi 300 granitu przez noc pozostawione w kantorze handlowym. Moja rozpacz jest WIELKA !! buuuuu