-
Piszcie do supportu, dostalem dzisiaj zwrot za budowe kopalni zlota i doladowanie takie ile mialem w zlozu, czyli 4740.
I w cale to dlugo nie trwalo, zgloszenie wyslalem w sobote(w weekend nie pracuja), to sie odezwali w pon. z pytaniem czy dalej nie dziala, a dzisiaj zwrot.
Wiec w sumie ok.
-
a w jakiej postaci otrzymałeś zwrot??? papugi/ klejnoty czy bezpośrednie doładowanie do złóż? Bo nie wiem czy muszę najpierw wyburzyć zepsute kopalnie i postawić nowe żeby otrzymać zwrot ;)
-
No to chyba trafiles na kumatego 'supportowca', ja niestety trafilem na niejaka Gosie, odpowiedz od niej wkleilem, no ale moze miala trudne dni i jej przejdzie ;-) czas pokaze...
-
Jedno duze doladowanie na 4740. Kopalnia stara dalej stoi poki co, potem ja zburze i postawie nowa, narazie i tak geolodzy marmur szukaja.
Tylko ze ja w sumie nie bugowalem celowo z magazynem jak niektorzy, a postawilem pole przez w sumie przypadek "na kopalni". :P
-
no i dostałem odpowiedź ;) oczywiście oklepana formułka :
Bardzo mi przykro, lecz owe niepracujące kopalnie, a także budynki blokujący do nich wejście, będą musiały zostać zburzone, zaś złoża odkryte na nowo. Po postawieniu nowych kopalni, produkcja będzie wznowiona.
Niestety, ze względu na to, iż takie umiejscowienie budynków było wykorzystywaniem błędu w grze, nie możemy zaoferować żadnej rekompensaty (w tym także za utracone złoże w zburzonej kopalni).
Pozdrawiam,
Paweł
Zespół The Settlers Online
No ja też nie bugowałem celowo, tylko wcześniej sobie rozplanowałem ustawienie magazynów na mapie, a że stawia się zawsze magazyn jak najbliżej złoża to niby skąd miałem wiedzieć, że niektóre miejsca są zbugowane???? Dało się to postawiłem jak najbliżej.
-
Jesli tego nie rozwiaza po mojej mysli to kasuje konto i koncze rozgrywke, nie dam sie walowac tej bandzie idiotow.
-
No to macie za stawianie magazynow na kopalniach, ja jak pisalem - wybudowalem pole na kopalni przez przypadek.
-
Czekaj czekaj jakie stawianie magazynu na kopalni ja postawilem najpierw magazyn w tym miejscu a z czasem jak zaczelem wydobywac zloto postawilem kopalnie a ze sie dalo postawic tam kopalnie to nie moja wina bylo miejsce to stawiam
-
Juz mniejsza o kolejnosc, jednak jakas tam korzysc z tego miales, a ja nie, moze o to chodzi. ;p
A teraz majac magazyn zaraz przy zlozu bys kopalni chyba juz i tak nie postawil.
-
no ja tak samo jak kazuja, najpierw postawiłem sobie wszędzie magazyny z myślą, że kiedyś będę wydobywał złoto. Niestety to "kiedyś" nastąpiło krótko przed naprawieniem błędu (szkoda, że nie wiedziałem, że takowy istnieje), tak więc zdążyłem ulepszyć i naładować kopalnie i po kilku dniach wprowadzili aktualizację...