To coś w stylu banów na czacie kiedy MODowi wydaje sie,ze ktos łamie przepisy.No cuż,jaki MOD takie forum.
(do usunięcia)
Wersja do druku
To coś w stylu banów na czacie kiedy MODowi wydaje sie,ze ktos łamie przepisy.No cuż,jaki MOD takie forum.
(do usunięcia)
Wszelkie posty Adolfa to kpina. Tak jak stan administratorów gildii poczesy. Shame.
mariooo to ty mówisz po Polsku? ogarnąłeś sie już w komnacie? hahaha
Zawżdy. Patrzę na Twój awatar i mam wrażenie, że gry społeczne to już nie dla Ciebie. Poza tym nie wykazujesz żadnych oznak kultury, co udowodniłeś już podczas gry, oraz tutaj na forum. Proszę jak i większość użytkowników, abyś zostawiał swoje dziecinne uwagi dla kolegów z osiedla.
Nic dodać nic ująć.
w gildi prosili aby cie wyrzucić tak zrobiłem jak większość użytkowników chciała.... a i lecz sie bo ostatnio chyba jakiegoś koloru pigułki nie wziąłeś hehehe
Ps pousuwaj te lewe konta większość by tak chciała
To co robiłem, to była czysta podpucha. Mówiłem na poczatku Poczesowi, że załogę sobie sprawdzę. Okazało się tylko, że dzieciaki w gildii. Wrzucilbym screeny, ale wstyd wręcz łapie za nogi.
Wyszło 0 z szacunku.
Poza tym pisz zgodnie z ortografią, bo mi wstyd rozmawiać z Tobą.
no własnie wklej może niech popatrzą wszyscy jaki orzeł jesteś hahaha
spam spam spam spam spam spam
spam spam spam spam :D:)
Nie karmcie już trolla nickiem HSAdolF. Nie ma sensu - najpierw sprowadzi was do swojego niskiego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
hehehehehehehe dobre :)