11 raz bede robic :P
Wersja do druku
11 raz bede robic :P
Cztery wiatry ukończone. Azyl i przyjaciele po 2 podejścia. Gospodarka wywrócona do góry nogami. Może do ewentu wielkanocnego uda się to wszystko wyprostować. Globalnie to dość droga przyjemność, ale przecież to zabawa. ;)
level 16-25
9 Zadanie - Kup przynajmniej 200 szt Monet handlując z innymi graczami, zaciągnij do armii daną liczbę rekrutów : 240; nagroda 100 piwa
aż się boje co będzie ostatnim zadaniem...
Witam. Lev.36, cztery wiatry, zadanie 10- 1.Wydaj 700 cebrzyków wody z magazynu. 2. Znajdź 200 szt. granitu podczas przygody Mroczni Kapłani. Cebrzyki ok. Mrocznych kapłanów zaliczyłem i granitu ani nie znalazłem ani nie dostałem w dropie, mówię sobie, że przeoczyłem oki, zakupiłem nową przygodę Mroczni Kapłani, miałem trochę wojsk to zacząłem od nowa. Granitu na wyspie nie ma przeglądałem razem ze znajomym, którego poprosiłem o zagranie w przygodzie i nic. Wyraźnie jest napisane ZNAJDŹ 200 szt. Granitu, pytanie GDZIE? Bo w dropie nie ma.
level 16-25
10 Zadanie - wydaj 500 szt. desek z drewna iglastego z magazynu, zyskaj 150 szt. kamienia, dzięki krótkim poszukiwaniom; nagroda 100 mieczy zbrązu
nagroda za cały ciąg zadania - 5x rezydencja, 500 klejnotów
Sami nie uciekaj ja się do 6 szykuje, rypane oszustwo ;/
jestem na 34 lvl i właśnie utknęłam na zadaniu nowa siła: wystaw przynajmniej 150 osadników . O co chodzi w tym zadaniu ? Czy ktoś może mi pomóc?
musi Ci się urodzić 150 nowych osadników, zaopatrz się w lubczyk ;) ja olewam ten g. event szkoda mi więcej zasobów w kretynizm niektórych co to wymyślili ;/
@sleepy66 Mroczni kapłani - szansa na 200 lub więcej granitu w dropie to 50%; w związku z tym robisz Mrocznych do czasu aż nie trafisz.
@Magdalena727 Zadania - solucja wystaw - wyprodukuj za pomocą przyrostu naturalnego (dom władyki + kanapka z serem, lubczyk, ew. szkółki wiejskie)
Dzięki za info