-
zero rerakcji a problem nie trwa godzine czy nawet 12 tylko ktorys dzien z kolei. ja np jestem swiezym graczem tu, ale zaczalem tu grac bo mi wiele osob polecalo - ale poki co to licze na poprawe sytuacji z Waszymi serwerami przez 48 godzin a potem pisze reklamacje o zwrot kasy.
-
zas to samo_jak sie uda zalogowac to tylko na gora minute :)
-
Nowa Ziemia leży?
Właśnie chciałem się z kumplem z gildii na buffy wymienić, on zdążył mnie jak rozłączyło tak nie chce połączyć.
-
Mają w dupie nasze problemy.
-
Panie Xaar, przyszedłeś na forum, zamknąłeś jakieś tematy nieważne i cisza... może by tak jakieś info napisać? Czy nadal nic nie wiecie co się dzieje? Cache przeglądarki wyczyszczone od razu mówię...
-
Nightrain mam dokładnie ten sam problem, napotykam mur na kolejce logowania..i dalej ani kroku..
ale to pewnie" wina dostawcy neta lub przeglądarki " xD żenua
-
szkoda slow człowiek wydaje pieniądze zeby gra sie rozwijała a ona sie cofa w rozwoju
Czas chyba znalesc sobie nowa gre bo tu nie widzę juz przyszłości a szkoda bo polubiłem ta gre
-
rozumiem..wersja beta, ale do jasnej cholery wiele z pośród nas kupuje za prawdziwe pieniądze różne rzeczy i śmiemy oczekiwać mozliwości gry!!! Może wkońcu jakiś mod ruszy swoje wielmozne 4 litery i napisze co do diabła dzieje sie z serwerami. Mydlenie oczu o ciasteczkach i innych pierdołach przeglądarkowych zostawcie sobie dla 3-latków. Kto zwróci nam zmarnowane pieniądze?? myslicie ze jak dacie kilka piłek i jakiś bzdet jako rekompensate to będziemy siedzieć cicho??
-
-
"Nightrain mam dokładnie ten sam problem, napotykam mur na kolejce logowania..i dalej ani kroku..
ale to pewnie" wina dostawcy neta lub przeglądarki " xD żenua "
nie..to wina Tuska