-
U mnie od samego rana to samo - uruchamianie kolejki, a jak już się uda wejść to góra na minute.... Od dłuższego czasu nawet na to pół minuty wejść nie mogę, więc przepraszam z góry tych którzy odpowiedzieli na moją ofertę sprzedaży :D Gratuluję tym, którzy mogą w ogóle wejść i cieszę się ich szczęściem :) A ja... czekam na kolejne gratisowe piłki i koszyczki :D Swoją droga jak tyle będzie problemów to może z tych odszkodowań event skończę... :D
-
Mi tam dalej nie działa, non stop DC tuż po kolejce logowania. Tragedia eh.......
-
rekordem polaczenia bylo postawienie 3 studni, ale nie wiem czy sie zbudowaly jak wejdzie to na 2-3 sek i zrywa
-
znow to samo sie dzieje co wczoraj wgrywa sie i wiesza, 100 razy f5 nie pomaga
-
mozna probowac kliknac f13 :D heheehehhe jak nic innego nie pomaga ;)
-
kurde, fakt działa xD tylko trzeba naciskać pulsacyjnie :D
-
ja to klikam na przemian z f14 nawet ;) :D
-
Proponuje zeby kazdy kto ma czas napisal do internetowych stron poswieconych recenzjonowaniu gier o problemie jaki tu sie nasila a najbardziej o ignorancji moodow jak i samego BB_xara ktory kladzie totalna lache na problemy graczy. Moze wtedy jak rozejdzie sie to po internecie to ktos to zauwazy. Mysle ze wp.gry moga napisac troche prawdy o firmie B_B
Wiekszosc z nas gra w ta gre ze wzgledu na sentyment i sama grywalnosc. Wiekszosci to obojetne kto wypuscil gre na rynek wazne zeby mozna bylo pograc z kumplami albo nawiazac nowe znajomosci. Taka jest idea gry w internecie. Jezeli firma nie radzi sobie z gra to niech zaniech projekt i zamknie serwery a nie na sile lupi graczy ktorzy chca cos osiagnac.
Cytat: Petycje i nawoływania do bojkotu
Wszelkie odniesienia bądź zachęty do składania petycji lub przeprowadzenia bojkotu będą blokowane w sposób odpowiedni do sytuacji i mogą skutkować czasowym bądź trwałym wykluczeniem bez wcześniejszego powiadomienia.
To jakas kpina z polskich graczy zeby lac na wszystkich cieplym moczem i zaslaniac sie przepisem ktory nie ma podstaw prawnych. Panowie jest demokracja i nikt i nigdzie nie moze nikomu zabronic wypowiadania sie na temat problemow ani namawiac innych to walki o poprawe. Nie dajcie sie oglupiac i robic z siebie de...i. Pomijam tu jednotki ktore lubia byc pomiatane przez innych, a jest ich tu kilku na tym forum.
-
Ja nie mogę się zalogować od około godziny 11:00, także się poważnie zastanowię nad dalszą grą, bo tracę tyle czasu na nią, żeby produkcja mi nie padła a tu takie cyrki. Szkoda tylko będzie bo mam 36 lvl i sporo czasu poświęciłem na grę.
-
Szkoda że minęło już tyle czasu a nikt nie z szefostwa nie raczył napisać co się dzieje.