1. Górny lewy róg kliknij "Organizuj"
2. Opcje folderów i wyszukiwania
3. Przejdź do zakładki Widok
4. Przejdź do "Ukryte pliki i foldery" i zaznacz "Pokaż ukryte" i zapisz zmiany.
Wersja do druku
Win 10 32 bity i lipa nie zaloguje się :(
Mi nie działa ten sposób
mam Windows 7 64bit Ultimate
Odp. do Uwaga #1 _ Tak folder odnaleziony i plik skopiowany do .....\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online\Client\
Odp. do Uwaga #2 _ Client się uruchamia jak poprzednio z tą samą informacją "Your client could not be uptdated!" i zprzestaje działać
Odp. do Uwaga #3 _ Proponowanie wyłączenia antywirusów to nie jest dobry pomysł co innego dodać do wykluczeń w antywirusie cały folder z plikami wykonywalnymi clienta .exe co uczyniłem dlatego się uruchamia ale z informacją "Your client could not be uptdated!"
Odp. do Uwaga #4 _ jest obsługa ciasteczek bez problemu
Odp. do Uwaga #5 _ nie mam takiej informacji że coś brakuje client się uruchamia po naciśnięciu Graj ale tylko się uruchamia z tym "Your client could not be uptdated!" i KONIEC
i co dalej?? tyle w temacie
pomimo udostępnienia ukrytych plików dalej nie widzi "klienta"
a czytal podpunkt nr 2 z 1 posta, ten folder trzeba utworzyć, bo go tam, niema. KAPISZI?
Mam utworzony folder, wklejonego KLIENTA, udostępnione niewidoczne pliki, a dalej nie widzi
z3 grasz na koncie admin czy lokalnym??
Brawo to jeszcze tylko żeby jakoś działało na telefonie bo dużo ludzi tak używalo też
masz tam wklejonego client.swf? czy co?
a masz w ogole zainstalowanego klienta.
to relog przegladarki, zaloguj sie i kliknij graj, jesli trzeba, kliknij 2 raz, GRAJ i czekaj.
na zwyklym. lokalnym, moj system to kastrat.. z 2013 roku. tzw. MalcolmX.
ostatnio tylko pobralem aktualkiuzacje, poki som.. by mi system po dzialal pare lat, nim sie przesiade do win10 , lub kolejnych.