Dobra poczekamy... Jak rzucą po 100 kleju dla każdego za opóźnienia to wybaczę :)
Wersja do druku
Dobra poczekamy... Jak rzucą po 100 kleju dla każdego za opóźnienia to wybaczę :)
parodia, nic innego, 10.00, 12.00, 14.00...., co dalej, premium, premki na budynkach, na koszarach, co tam, serwery 6 i 7 jak przewaznie maja pecha
ale za to przedluza premium i pewnie dostaniemy dopalke uniwersalna 250:-))
Ja podobnie jak THEBADDEST, premkę uruchomiłam wczoraj po 14 i teraz mam w nocy siedzieć?????? Około 10 rano padły mi wszystkie buff'y.... nowe koszary leca na normalu, żal i szkoda czasu.
wyobrażam sobie takie nagrody klej introligatorski 20% po 1 wróżce aby można było szukać badzioły na wyspie no i dolewki do kamienia i marmuru po 100 szt
U mnie tak samo torby się kończyły dziś o 7 bo zwykle przed 7 już serwery działają. A tu klops, 10... 12... 14... a inne serwery sobie grają... i weź człowieku cokolwiek zaplanuj. Gra strategiczna...
Płacz jak w przedszkolu przed leżakowaniem... Szczególnie zabawne że płaczącymi są gracze z długim stażem których notoryczne fail'e ze strony BB / Ubisoftu nie powinny już dziwić... od lat. :)
sie zobaczy co narobia moze jeszcze sie przedluzy - przeciez to tylko gra - wyluzujcie i idzcie na spacer :D
Ludzie pamiętajcie że gra jest tylko dodatkiem do życia a nie odwrotnie :)
Bajkowy już 2 godziny chodzi bez torby, kto mi odda fasole !?
Pewnie jak na Zlotej Górze zgrupowali zasoby to się im serwer wywalił bo nie przewidzieli że można mieć tak dużo z chomikowane w gwieździe