Chciałbym wesołego geologa, może dokopie się do skryptów gry, które spowodują, że gra będzie działać normalnie...
Wersja do druku
Chciałbym wesołego geologa, może dokopie się do skryptów gry, które spowodują, że gra będzie działać normalnie...
A ja chciałbym głęboka studnio życzeń niewyczerpaną kopalnie żelaza i pal licho, że jest dużo droższa niż te 500 klejnotów. Ale w dzisiejszych czasach gdzie zdarzają się rzeczy kosmiczne. Gdzie zdarzyło się coś tak tragicznego, że gra kompletnie nie chce współpracować. To i może zdarzy się coś wręcz przeciwnego i jednak gdzieś w swych najgłębszych odmętach odnajdzie się ta jedna jedyna kopalenka żelazka która uszczęśliwi gracza z miasta Gdyni i da mieszkańcom mojej małej wysepki większe poczucie stabilności produkcji tegoż ważnego surowca. A mnie osobiście przywróci wiarę, że jednak po gigantycznych problemach gra dalej spokojnie będzie funkcjonować i będę mógł znów co dzień cieszyć się włączając The Settlers Online
Chciałbym Worek omniziarna, ponieważ wrócę troche pograć.
wrzucam pieniążek, myśle o paczce omniziarna
btw, chyba czas zrewitalizować studnie, no i nagrody :)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1761!
Gratulacje dla Gracza: Hiheat
Kolejne losowanie już 5 listopada! (Ale ten czas leci!)
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym dostać pakiet medyczny , ponieważ nigdy nic nie dostałem za darmo :)
Witam serdecznie!
Przypominam o zasadach!
Studnia spełni życzenie losowo wybranemu Osadnikowi, który wybierze przedmiot ze sklepu w grze do 500 klejnotów. Następnie Studnia prześle kwotę wybranego przedmiotu do losowo wybranego Osadnika dzięki czemu będzie mógł on nabyć tenże przedmiot.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
ale zawuważyłaś że to NIKOGO nie obchodzi??
sorrrrry, jedną osobę w ciągu 2 tygodni, siebie nie licze bo gdy napisałem coś co (niemożliwe, myślenie trzeba włączyc?) mogło zmusić do przemyślenia po kilku latach tego konkursu to jakiś mądry człowiek SKASOWAŁ mój post
ciekawe czy go przeczytał przed skasowaniem, bo ja mam to zapisane, wkleić, teraz ty przeczytasz i przemyślisz lub prześlesz gdzie trzeba?
może jednak nie, po co dla JEDNEJ osoby? ;);):D;):D:eek:
nie rób nic i śpijcie dalej, zima idzie, poszukajcie jakiejś zaspy albo kupy liści (najlepiej innej pracy przy okazji bo tu nie ma widoków na dobicie do emerytury) ale może przezimujecie do wiosny, a wtedy gra zacznie funkcjonować a nie wegetowac jak TERAZ
a do tego ''post-kasownika'' - dlaczego kasujesz mi post w którym ładnie proszę o 100 zlotych monet ZGODNIE z zasadami konkursu, ze swoich płacisz i ci szkoda? :rolleyes:
proszę ZNOWU o 100 monet bo chcę przestawic budynek a nie mam tyle, losuj i ślij klejki na monety Penelopa ;);););););););););););););););););););)
Chciałbym Kosz dyń, ponieważ bardzo chciałbym zobaczyć jak bardzo jest przestraszony Przestraszony odkrywca (on chyba tych cenn też się boi :) bo z roku na rok są coraz większe wydatki :p)
chciałbym zeby ta gra nie miała tyle bledow bugow lagow ile ma... ale koszen dyn tez sie naciesze
Ja bym chciał worek omniziarna, bo moje zwierzątka nie mają co jeść.
Dla mnie "skrzynia ze skarbem" - może trafi sie prawdziwy skarb (domyślnie 100 złotych monet) ;)
chce 500 klejnotów. sam zdecyduje co za nie kupie:)
po co pisać niepotrzebne elaboraty? aby tylko nas czymś zająć ?
elaborat jest konieczny dla zysku, ja piszę chciałbym worek omniziarna ponieważ jestem odważny :)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1771!
Gratulacje dla Gracza: Lisq3
Kolejne losowanie już 6 grudnia! (Ale ten czas leci!)
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałabym Wesołego geologa, ponieważ miałam przerwę w graniu i teraz mam braki kadrowe.
ja bym chciała żeby gra się szybciej ładowała i nie odświeżała się za każdym razem kiedy zmieniam obszar mapy
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1776!
Gratulacje dla Gracza: MissLien
Kolejne losowanie już 7 lutego! (Ale ten czas leci!)
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym paczkę za prezenty, pisanki, dynie która zawiera receptury do specjalnego magazynu na Manuskrupt, Tom i Kodeks.
Witam serdecznie!
Przypominam o zasadach!
Studnia spełni życzenie losowo wybranemu Osadnikowi, który wybierze przedmiot ze sklepu w grze do 500 klejnotów. Następnie Studnia prześle kwotę wybranego przedmiotu do losowo wybranego Osadnika dzięki czemu będzie mógł on nabyć tenże przedmiot.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
A ja bym chciał, żeby 500 klejnotów wygrała osoba która napisze pode mną ;)
Ohaj ^^
Owe 500 klejnotów odłożyłbym aby zaoszczędzić na jakąś bezdenną kopalnie :)
Chciałabym omniziarno, ponieważ nigdy z niego nie skorzystałam a można by wykorzystać nieco klejnotów na ten cel :)
Studnio - spełnij me marzenie chciałabym zobaczyć twe spojrzenie,
Jutro - spojrzę w twe oblicze tylko na to liczę,
Omniziarno przynieś proszę a ja spełnię swe rozkosze.
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1783!
Gratulacje dla Gracza: Agniesia1604
Kolejne losowanie już 7 kwietnia! (Ale ten czas leci!)
Wypowiedziane życzenie musicie uzasadnić, a wybrany przedmiot nie może kosztować więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
BB_Penelopa
Niestety, ale ponownie składam zapotrzebowanie na worek omniziarna, fauna się rozmnożyła i chce jeść ;)
Bardzo dziękuję studnio życzeń za ostatni podarek i Twój dar już wydałam a teraz kolejny raz składam życzenie jeśli oczywiście mogę brać udział w kolejnych rundach:)
Chciałabym statuę Szalonego kórlika, ponieważ jest wielka i wykonana ze złota a do tego wydaje okrzyk jakby kórlik spadał w dół :)
Studnia wyschła i nie ma wyników z 7 kwietnia..:( czy studnia do nas jeszcze wróci?
Witam serdecznie,
z racji niewielkiej ilości uczestników, losowanie zostało przeniesione na 8 maja.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałabym wesołego geologa, ponieważ mam samych smutnych :(
Chciałbym recepturę "grillowany stek", ponieważ mój Specjalny magazyn prowiantu nie ma do tej pory żadnych receptur, przez co moi osadnicy chcą mnie obalić, dlatego że serwuje im jedynie koszyki z owocami :(
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1791!
Gratulacje dla Gracza: Dekiro
Kolejne losowanie już 5 lipca! (Ale ten czas leci!)
Wypowiedziane życzenie musicie uzasadnić, a wybrany przedmiot nie może kosztować więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
BB_Penelopa
Trzeci raz podchodzę do napisania życzenia :) Wywala mi przeglądarkę i mam nadzieje że tym razem mi się uda:)
Studnio życzeń chciałabym pakiet medyczny, ponieważ jak widzisz nie dość że przeglądarka mi daje w kość to i moi generałowie padają jak muchy :-)
Chciałabym Wesołego geologa, ponieważ jestem ostatnio smutny a on powinien wlać trochę światła/radości do mojego życia :)
Witam serdecznie!
Przypominam o zasadach!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1794!
Gratulacje dla Gracza: Priapos
Kolejne losowanie już 5 sierpnia! (Ale ten czas leci!)
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym wesołego geologa :), gdyż podbiłem już całą wyspę + archipelag i strasznie długo schodzi na szukaniu surowców ;)
Chciał bym pakiet medyczny, by moje gienki były zdrowe do walki
Witam serdecznie!
Przypominam o zasadach!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam serdecznie!
Mądra kobieta opiekująca się studnią prosiła, abym Wam przekazała, że dziękuje za wypowiedziane przez Was życzenia i przypomina, że losowanie odbędzie się 5 sierpnia! Wypowiadamy życzenia, szybciutko, szybciutko!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa