wyobraź sobie że to teraz u mnie nie ma żadnej informacji że konserwy są przedłużone dopiero tu się dowiedziałem o tym
Wersja do druku
Aktualizacja: Serwery 06 oraz 07 będą niedostępne do godziny 12:00 CEST
Jak wol..czyżbys mial inna startowa??:P
Spokojnie nie tylko wasze serwery nie działają ja od godziny na czarci gaj próbuje się zalogowac i kicha
Mam okulary, ale też nie widzę na stronie głównej informacji o przedłużeniu konserwacji, oby zrobili i ruszyło
Informacja jest - przerwa do 12
O ile dobrze pamiętam zawsze aktualizacje wstawiało się pod spodem tekstu, teraz mamy inaczej..aktuaalizuje sie na gorze..ale mniejsza z tym, ważne zeby ta gra działala jak naalezzy wreszcie a nie co poł godziny przelogowywanie bo sie tnie i nic sie nie da zrobic...
no pieknie teraz napisali że do 14 jest przerwa lepiej żeby była do jutra
jak dla mnie to jest śmieszne. Celowo wczoraj odpaliłem premium ok. 15, żeby mieć je dzisiaj do godziny 20 - standardowy cas trwania konserwy 5-7 godzin. Akurat mam wolny 1 dzień w tygodniu (dzisiaj), kiedy mogę pograć, gra jest naturalnie niedostępna. Teraz proszę powiedzcie mi, co mi z tego, że przedłużycie mi premium do godziny 5-6 rano, skoro wtedy człowiek śpi? No chyba, że planujecie rozdac premki 1--3 dniowe za ten brak ogaru, bo póki co jesteśmy karmieni informacjami co 2 h, że przerwa bedzie trwać jeszcze kolejne 2 h.