Chciała bym Pakiet medyczny mimo że umieranie i wskrzeszanie nie jest niczym przyjemnym to zależało by mi aby ten czas w zaświatach skrócić do minimum bo chodź mówią że po drugiej stronie czeka nas raj to mi do tego raju się jeszcze nie śpiesz.
Wersja do druku
Chciała bym Pakiet medyczny mimo że umieranie i wskrzeszanie nie jest niczym przyjemnym to zależało by mi aby ten czas w zaświatach skrócić do minimum bo chodź mówią że po drugiej stronie czeka nas raj to mi do tego raju się jeszcze nie śpiesz.
Chciałbym przygodę żywot pirata, ponieważ YARRRRR!!!
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1720!
Gratulacje dla Gracza: Bartexio :)
Kolejne losowanie już 5 lutego!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
MOD_Victoria
Chciałabym wesołego geologa, bo moi osadnicy są tak przygnębieni pandemią, że jeden nie daje już rady, żeby choć trochę ich rozweselić.
A ja to bym chciała ekipę wyburzeniową, bo limit u kupca dawno wyczerpany... a do wyburzenia została jeszcze jedna - ogromniasta, wielka, olbrzymia, gigantyczna, monumentalnie-kolosalna, imponująco przepotężna, strzelista, spektakularnie zwalista i nieukrywając całkiem sporych rozmiarów góra.
i to na samym środku archipelagu..
Chciałbym Tajemnicze podkowy, ponieważ jest w nich nutka mistycyzmu jak u mnie w życiu więc idealnie do mnie pasują :D
Chciałbym, aby gra działała płynnie i nie zażynała procesorów 0:) a jeśli studnia tego nie potrafi spełnić, wystarczy Zakapturzony Generał, co by cichaczem przemycał nieograniczone zasoby 0:)
chciałbym drzewo wiśni!
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1726!
Gratulacje dla Gracza: Priapos :)
Kolejne losowanie już 5 marca!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym arabski pałac, gdyż moi osadnicy rozkochali się w kulturze wschodu i nie chcą mieszkać w niczym innym. Poza tym brakuje im miejsca na ścianach do malowania manicheistycznych arabesek.
Ja bym chciał worek omniziarna, bo moje zwierzątka nie mają co jeść.
Chciałbym Tajemnicze Podkowy, ponieważ [Tajne] tutaj wróci, razem ze złowieszczym wiatrem.
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1732!
Gratulacje dla Gracza: Cordobek:)
Kolejne losowanie już 9 kwietnia!
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym tytanowy podkład, ponieważ mamy lockdown i nie mogę kupić tytanu na rynku zewnętrzym
Chciałabym worek omniziarna, bo podczas eventu kosztuje aż 300 pisanek, a szkoda na to jaj!
Chciała bym wesołego geologa, ponieważ wprowadził by trochę uśmiechu do dość smutnych kolegów :D:D
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1738!
Gratulacje dla Gracza: BaneSol:)
Kolejne losowanie już 8 maja!
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym 500 klejnotów aby kupić wesołego geologa, ponieważ moi geolodzy są smutni
a ja mam takie życzenie, żeby złote wieże można byłoby w końcu rozbudować, żeby ich zajmowane miejsce na wyspie było adekwatne do ich produkcji
Z tym życzeniem zapraszam do działu "Pomysły i Sugestie". :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciała bym receptę na przerwanie premii , ponieważ ciągle się mylę i rzucam nie to co trzeba. :D:D
Chciałbym tajemnicze podkowy, aby konie moich generałów miały lżej :)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1744!
Gratulacje dla Gracza: zabojcaslabych:)
Kolejne losowanie już 7 czerwca!
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałabym Deski z liściastego drewna, ponieważ planuję remont.
Marzy mi się tytanowy podkład. Ruda tytanu to gorący towar!
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ chce aby moje gienki były zdrowe
Chciałbym Worek omniziarna, ponieważ się przyda.
Chciałabym Ulepszony kilof żelaza, ponieważ trzeba kuć żelazo póki gorące.
Witam serdecznie!
Przypominam o zasadach!
Studnia spełni życzenie losowo wybranemu Osadnikowi, który wybierze przedmiot ze sklepu w grze do 500 klejnotów. Następnie Studnia prześle kwotę wybranego przedmiotu do losowo wybranego Osadnika dzięki czemu będzie mógł on nabyć tenże przedmiot.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ marmur jest biaaały.
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1752!
Gratulacje dla Gracza: jarekm1111
Kolejne losowanie już 5 lipca!
Powodzenia!
BB_Penelopa
Witam!
Jeszcze raz gratuluję zwycięzcy! :)
Zachęcam do wypowiadania życzeń! :)
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Mały zestaw kibica, ponieważ chciał bym mieć więcej piłek na trening piłkarski przed kolejnym meczem
Chciałbym Mały zestaw kibica, ponieważ naszym piłkarzom nie są już potrzebne :)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1756!
Gratulacje dla Gracza: Priapos
Kolejne losowanie już 2 sierpnia
Powodzenia!
BB_Penelopa
Życzyłbym sobie żeby w końcu settlersy zaczęły normalnie działać. Zawsze was broniłem, ale Unity ostatecznie was pogrzebało i nawet ja już nie mam siły na te targedię!!
Życzę sobie, by Penelopa wkońcu przejrzała na oczy, co sie dzieje z grą - czy naprawdę nie widzicie na forum jak TRAGICZNE działa gra od wgrania przez was nowej wersji gry ??? Chętnie kupię WAM okulary, skoro WY jako jedyni tego nie widzicie, a mnóstwo osób czy na forum gry, na na forum FB zdecydowanie TAAAAAAAAAAAAAAAK !!!
A ja chciał bym wesołego geologa, ponieważ jest wesoły tak jak cała ta gra teraz