2 dni wogole strona dzie dzialala... dzis pozno w nocy udalo mi sie wlaczyc... a dzisiaj od nowa nie moge sie polaczyc? czy znow cos robicie z gra? czy poprostu macie jakies problemy?
Wersja do druku
2 dni wogole strona dzie dzialala... dzis pozno w nocy udalo mi sie wlaczyc... a dzisiaj od nowa nie moge sie polaczyc? czy znow cos robicie z gra? czy poprostu macie jakies problemy?
Hmm, a niemieckie serwery dzialaja i z tego co sprawdzalem tylko one.
u mnie podobna sytuacja od niedzieli nie mogę zalogować się do gry. wczoraj logowałam się ponad 2h i otrzymałam komunikat że mam spróbować od nowa za kilka minut, zrobiłam to ...tym razem do komunikatu doszłam szybko.... proszę zalogować się za kilka minut. zrezygnowałam.
gdyby serwery byly w Polsce to juz by dzialaly w Niedziele i to we wszystkich krajach!!!!!!!!!!!
Pisze że aktualizacja zakończona ,a gra dalej nie działa!!!!
Witaj!
Gra jest już dostępna. Jeżeli nie możecie się zalogować, wyczyśćcie historię przeglądania. I dajcie znać.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Całe szczęście ze położyłem lagę na ta grę i wchodzę tylko sporadycznie.
Szkoda nerwów na takie granie bo gra miała być odskoczniom od normalnej nerwówki.
Taka mini uwaga - jak nie jesteś zalogowany, to czas jest jakoś inaczej wprowadzany na forum :P Aaaa - specjalnie piszę, przed 18:22 :P