Solar wlasnie zrobili i zero odzewu od tylu godzin - maja to gdzies
Wersja do druku
Solar wlasnie zrobili i zero odzewu od tylu godzin - maja to gdzies
masz nadzieję, że się nami przejmą? nie wydaje mi się :(
juz samo to ze zabraklo im czasu by dac inf e maja klopot swiadczy ze to zlewają
nikt mi nie powie ze serwery dajace korzyc materialna zostaja bez opieki chiciazby w siwta czy po swietach
Dobrze moi kochani gracze ze Słonecznego Grodu, nie pograłam dziś... więc czas gdzieś wybyć z domu. Miłego oczekiwania Wam życzę:)
Jak będzie jakiś pozew - dajcie znać;)
Miłego sobotniego wieczoru
życzy SOWA ;)
co to za kpina , gdzie jakies info od bb? jaja se robią czy co.
Poźniej dadzą 1 dzień premki i mamy niby być szczęsliwi że gra cały dzień off była
Może zaraz wprowadzą jakiś "pakiet medyczny" dotyczący serwera i za klejnoty będzie można się zalogować bez kolejki :D
Użytkownik wyraźnie przyznaje, że korzysta z usług i gier na własne ryzyko.
Usługi są świadczone "w takim stanie w jakim są". Ubisoft nie gwarantuje ani nie czyni żadnych zobowiązań dotyczących skutków korzystania z usług w zakresie zgodności, dokładności, kompletność, wiarygodność, bezpieczeństwo, itd. , w granicach dozwolonych przez prawo ubisoft odmawia udzielenia jakichkolwiek gwarancji dotyczących wartości rynkowej usług i gier, zagwarantowania zadowolenia użytkownika lub przydatności usług do określonego celu. Dodatkowo, ubisoft nie gwarantuje, że usługi i gry, w tym serwery i oprogramowania konieczne do ich funkcjonowania, będzie wolne od przerw lub błędów, wirusów lub innych szkodliwych elementów lub, że błędy, wirusy lub inne szkodliwe elementy będą poprawione.
Nie wiem czy się Solar orientujesz ale Regulamin jest "Umową", którą zawierasz z dostawcą usług i jego "Akceptacja" jest równoznaczna z podpisaniem tej umowy, czyli akceptując Regulamin poniekąd podpisujesz się na umowie a co za tym idzie znasz wszelkie jej postanowienia i w całości się z nimi godzisz.
A teraz dla przykładu fragment Regulaminu, który jasno mówi,że skoro się na niego zgodziłeś to możesz jedynie sobie popłakać tak jak reszta użytkowników bo nic im nie zrobisz...
Cytat:
Pisze bez przerwy Regulaminy i administratorzy stron zdają sobie sprawę, z tego iż nikt ich nie czyta dzięki czemu można napisać co się chce a użytkownik i tak to zaakceptuje i nic z tym się nie da zrobić...BB oferuje usługę a pakowanie kasy jest dobrowolne, nie gwarantują ciągłości świadczenia usług o czym informują więc nie wprowadzają nikogo celowo w błąd aby ten wydał kasę więc nawet pozew zbiorowy nic nie zdziała...przykre ale prawdziwe, mają nas w dupie a my świadomie bądź nieświadomie się na to zgodziliśmy...Cytat:
UBISOFT W ŻADNYM PRZYPADKU NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKĄKOLWIEK PŁATNOŚĆ LUB ODSZKODOWANIE W STOSUNKU DO UŻYTKOWNIKA WYNIKAJĄCE Z NIEMOŻLIWOŚCI KORZYSTANIA Z CAŁOŚCI LUB CZĘŚCI USŁUGI. W ŻADNYM PRZYPADKU UBISOFT NIE PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA JAKIEKOLWIEK BEZPOŚREDNIE, POŚREDNIE, PRZYPADKOWE, SZKODY WYNIKAJĄCE Z KORZYSTANIA LUB NIEMOŻNOŚCI KORZYSTANIA Z USŁUG I GIER NAWET, JEŚLI UBISOFT ZOSTAŁ POINFORMOWANY O MOŻLIWOŚCI POWSTANIA TAKICH SZKÓD.
jaja sobie robia siadło im wszysko