Chciałabym 500 klejnotów, bo za tą kwotę nic i tak nie kupie w sklepie a to zawsze o 500 bliżej do czegoś fajnego ;)
Wersja do druku
Chciałabym 500 klejnotów, bo za tą kwotę nic i tak nie kupie w sklepie a to zawsze o 500 bliżej do czegoś fajnego ;)
Życze sobie Ekipe wyburzeniową, Ponieważ na mojej wyspie są góry a ja za nimi nie przepadam . :)
Chciałbym akt własności wyspy. W czasach pandemii popłynął bym na bezludną wyspę. :)
Chciałabym Worek Omiziarna, ponieważ jest sezon na sianie a sporo kosztuje to ziarno.
Chciałbym wesołego geologa ponieważ ułatwi to mi szybsze wyszukiwanie potrzebnych minerałów :)
Chciałbym wesołego geologa ponieważ mam urodziny
Chciałbym Odpalacza bowiem zaczyna brakować miejsca na wyspie. :)
Witam, chciałbym 500 klejek bo zbieram na kopalnie.
:)
Witam!
Studnia jest ogromnie rada, że wypowiadacie życzenia! :)
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Losowanie już w piątek, 17 lipca. :)
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chcialabym wesolego geologa, poniewazlubie jak jest wesolo XD
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1665!
Gratulacje dla Gracza: GalAndrzej!
Kolejne losowanie już 7 sierpnia!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów. :)
Powodzenia!
MOD_Victoria
Chcialabym pakiet medyczny, poniewaz na klanie msw padaja jak muchy ;p
Chcialbym pakiet egzotycznego drzewa aby osadnicy mogli dalej budowac swoje chaty z bali
Witam!
Studnia jest ogromnie rada, że wypowiadacie życzenia! :)
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Studnio, podaruj worek omniziarna,
Chociaż geolodzy ciągle w ruchu
To zawartość złóż porażająco marna!
Podnieśmy osadników na duchu.
Chciałabym statuę lwa, ponieważ warkot lwa również burzy skały na wyspie, a nie chcę, by to było naprawione - ha!
Chcialbym Wesolego Geologa bo zeby cos wydobyc trzeba to wpierw znalezc :)
Chciałabym pakiet medyczny - ponieważ jeden generał często choruje :)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1697!
Gratulacje dla Gracza: sir_Cezary :)
Kolejne losowanie już 4 września!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
MOD_Victoria
Ja nie wiem, ale moi osadnicy wyprodukowali,przez lata pracy na wyspie,tyle towarów,
że rozsądnym bybyło,aby mieli kantor handlowy.Zatem idę za głosem LUDU
Kantr Handlowy daj nam studnio:))
Chciałabym worek omniziarna, ponieważ dotychczasowe badania tych ziaren z Księżyca nie dały moim badaczom odpowiedzi na pytanie "jak to się dzieje, że tak się dzieje?"
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1701!
Gratulacje dla Gracza: settiana!
Kolejne losowanie już 2 października!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów. :)
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ lubię jak jest wesoło na mojej wyspie :)
Ja poproszę worek Omniziarna. Chciałbym sprawdzić czy jest lepsze od zwykłego ziarna.
Zaczęła się jesień, a to dla mnie czas zupy z dyni, kocyka i książek. Dlatego ja wybieram dwa Zestawy Początkowe Skryby i Luźne Kartki, bo w tym roku zamiast pisać to, co inni napisali mogę zacząć tworzyć coś własnego :)
Chciałbym Akt Własności Kantoru Handlowego, ponieważ bardzo chciałbym zdobyć nowe rynki handlu wolnocłowego
Chciałabym wiśnię, ponieważ tytanowa kura pragnie zaznać jej cudownego cienia by znosić jaja o wiśniowym zapachu.
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1707!
Gratulacje dla Gracza: zjadaczasu!
Kolejne losowanie już 2 listopada!
Powodzenia!
BB_Penelopa
Droga Studnio Życzeń!
Chciałbym dostać pakiet medyczny, bo dalej zgłębiam tajniki strategii wojskowych i czasami mi coś, ekhm, nie wychodzi. :rolleyes:
Chciałbym Kosz dyń, ponieważ bardzo chciałbym zobaczyć jak bardzo jest przestraszony Przestraszony odkrywca :)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1709!
Gratulacje dla Gracza: Katra!
Kolejne losowanie już 4 grudnia!
Powodzenia!
BB_Penelopa
Ja bym chciał worek omniziarna, bo moje zwierzątka nie mają co jeść.
Chciałbym Akt Własności Kantoru Handlowego, ponieważ bardzo chciałbym zdobyć nowe rynki handlu wolnocłowego w obecnych trudnych dla handlu czasach
Chcialabym ozdobe wisnia, poniewaz ma najpiekniejsze kwiaty :)
Chciałbym ulepszony kilof do żelaza, bo mój już dawno się zużył!
Chciałabym zielonego osadnika oby moja wyspa stałą się kosmiczna
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1714!
Gratulacje dla Gracza: Hekate1210 :)
Kolejne losowanie już 8 stycznia!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
MOD_Victoria
Chciałbym Duży pakiet prezentów , ponieważ bardzo chciałbym poczuć magię świąt :)
Ja bym chciał worek omniziarna, bo moje zwierzęta zaczynają głodować!
Chciałbym Akt Własności Kantoru Handlowego, ponieważ nastąpił Brexit