Info na temat odblokowania kont...żenada.Cytat:
Uprzejmie informuję, że Dział Techniczny w dalszym ciągu przeprowadza szczegółowe analizy tej usterki. Niestety nadal nie jest nam znany termin zakończenia tych prac.
Wersja do druku
Info na temat odblokowania kont...żenada.Cytat:
Uprzejmie informuję, że Dział Techniczny w dalszym ciągu przeprowadza szczegółowe analizy tej usterki. Niestety nadal nie jest nam znany termin zakończenia tych prac.
Konserwacja o 14 ma na celu nie tracenie nastepnych graczy.Temat naprawy naszych kont jest mijany szerokim łukiem bo widocznie jest to poza ich mozliwoscimi a nikt nie przyzna sie do tego ze nie odzyskamy naszych wysp :(
Cel: Tymczasowe wyłączenie funkcji przesuwania budynków Jasno i wyraznie napisali co robia -Ratuja swoje dupy
Ja miałem tyle szczęścia ze nocny skrypt naprawił błąd na mojej wyspie - szkoda że to nie działa na wszystkie konta.
Lucky boy
Do Krasnopolandii - weź nie strasz ze stracimy wszystko, 1,5 roku grania poszlo by w piach - masakra.
a tak zz innej beczki zapytam sie grających na slonecznym. Jaka teraz cena prezentów? :)
No i przesuneli o 2 godziny :) przerwa od 16:00 przez 2h30min wieczostanie im 30min na wypicie kawy i zastanowienie sie co dalej robić w nastepne dni bo nowa wersja gry pewnie we czwartek
nowa wersja gry - definicja - gra z mozliwoscia przestawiania budynkow nie powodujaca blokady konta , czyli zmiana kodu aby problem sie nie pojawial ...Cytat:
zostanie im 30min na wypicie kawy i zastanowienie sie co dalej robić w nastepne dni bo nowa wersja gry pewnie we czwartek
nic sie zastanawiac nie mysisz :P bo nic nowego nie bedzie tylko bald naprawia
pozdr
okogi, chodzi o wersję gry, która ma wyłączoną opcję przestawiania budynków - właśnie ona trafi na polskie serwery.
Konserwacja została przesunięta o dwie godziny, ponieważ pojawiła się szansa, że uda się uruchomić skrypt naprawiający zablokowane strefy pod koniec przerwy technicznej. Prace z tym związane nadal trwają, gdy pojawią się potwierdzone informacje, dam znać.