Gratulacje,nie wszyscy ludzie mają tyle czasu na granie w settlersy,życie to nie tylko gra.Pozdrawiam:)
Wersja do druku
Gratulacje,nie wszyscy ludzie mają tyle czasu na granie w settlersy,życie to nie tylko gra.Pozdrawiam:)
ja już dałam ponad 300 koszy, a naliczyło mi 130... czy zawsze coś musi być tu spierniczone?
dawałam koledze 75 koszy nie doliczyło, później też u niego dałam 1szt i dodało... po 1 trzeba rzucać może? ;P
Zaliczone 4 wiatry :-)
Stalin84: Gratulacje ja skończę w niedziele prawdopodobnie :)
Czy ja dobrze zrozumiałam, że cztery wiatry zostaną skasowane za niespełna tydzien? Te zadania wisza tylko przez jakis czas?
ogólnie zadania są nieopłacalne ale za to coś nowego siędzieje, bo w kółko przechodzić te same przygody może się znudzić
jak ma się pecha to można nie wyrobić się w czasie i przygoda zniknie, ja na przykład przez 4 dni nie mogłem znaleźć granitu, a czas płynie...
A ja wcale nie dostałem tego zadania .... ciekawy jestem czy dostanę rekompensatę.... to gra to klęska ....
Ja nie narzekam bo nie dostalam wcale Czterech Wiatrow....po prostu nie mam.Czy jest ktos jeszcze kto nie dostal.Pisalam 2 razy do supportu i nic.....Teraz juz przegieli...42 levele nie narzekalam,ale teraz to juz masakraaaaaaaaaa.....Czuje sie okropnie i jestem wsciekla jak diabli.Wasze klopoty wydaja mi sie(przepraszam)smieszne.Pozdrawiam wszystkich odtracona.....