Chciałbym Statuę lwa, ponieważ bardzo chciałbym by król rządził wyspą między statuami królików!
Wersja do druku
Chciałbym Statuę lwa, ponieważ bardzo chciałbym by król rządził wyspą między statuami królików!
Chciałabym worek omniziarna, ponieważ spichlerz pusty.
Chciałabym recepturę:Usunięcie premi; bo wszystko funkcjonuje za szybko.
Witam serdecznie!
Przypominam o zasadach!
Studnia spełni życzenie losowo wybranemu Osadnikowi, który wybierze przedmiot ze sklepu w grze do 500 klejnotów. Następnie Studnia prześle kwotę wybranego przedmiotu do losowo wybranego Osadnika dzięki czemu będzie mógł on nabyć tenże przedmiot.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam
Chciałbym Pakiet Medyczny bo wszędzie wokół szaleje koronawirus, więc chociaż jednego generała mógłbym uzdrowić.
chcialbym akt wlasnosci kantoru bo zawsze sie przyda ten jeden patent
Chciałabym pakiet medyczny, ponieważ mam potrzebę niesienia pomocy moim oddziałom, a nie mam ku temu środków :(
Dzień dobry! :)
Studnia wybrała post #1645!
Gratulacje dla Gracza: marcinaes!
Kolejne losowanie już 6 maja!
Zdrówka!
BB_Penelopa
Witam, chciałbym worek omniziarna dzięki, któremu będę mógł powiększyć złoża granitu czy tytanu. Właśnie odblokuje je za pare dni awansując na 60lv :)
Chciałabym akt własności kantoru, przydałby się dodatkowy patent
Chciałbym 500 sztuk desek z liściastego drewna, ponieważ dzisiaj zacząłem swoją przygodę z The Settlers Online i jest to surowiec, którego bez przerwy mi brakuje.
Chciałbym wesolego geologa ktorego nazwe Zdzich, ponieważ inni geolodzy pracuja bez przerwy i groza opuszczeniem wyspy jezeli nie dostana wsparcia
Witam!
Studnia jest ogromnie rada, że wypowiadacie życzenia! :)
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Losowanie już jutro. :)
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałabym Statuę lwa, ponieważ moje kórliki przestały być szalone, więc ktoś musi je dopingować
!
Dzień dobry! :)
Studnia wybrała post #1652!
Gratulacje dla Gracza: Tornados'a!
Kolejne losowanie już 5 czerwca!
Zdrówka!
BB_Penelopa
Chciałbym żeby Chomiczka pogoniła BB , i zrobili już coś z tym Portem :D bo marynarze chcą wypłynąć w dalekie wody w poszukiwaniu nowych terenów.
Chciałabym Statuę lwa, bo jestem cierpliwa, ale moje kórliki nieeee, więc ktoś musi je ustawić do szeregu!
Chciałbym Recepturę Grillowany stek, ponieważ trzeba jakoś otworzyć sezon grillowy.
Witam!
Tak niewielu graczy prosi studnię o dary?!
Nie bójcie się! Studnia chętne spełni Wasze życzenia.
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Losowanie już 5 czerwca! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
a mi to bez różnicy chciałbym porostu wygrać cokolwiek :) ale 5 czerwca i tak mnie nie wylosują :))) prędzej Milik strzeli gola jak ja coś wygram :)))
Przydała by się ekipa wyburzeniowa bo taki JEDEN BUDYNEK nie ma miejsca na moim PRG-ku :
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1658!
Gratulacje dla Gracza: Gwizbi!
Kolejne losowanie już 17 lipca! :)
Zdrówka!
BB_Penelopa
Chciałabym wesołego geologa , ponieważ w dzisiejszych czasach rzadko kto ma uśmiech na twarzy.
Chciałbym recepture na grillowane steki, mógłbym dzielić się nimi z członkami gildii:)
Chciałbym pakiet medyczny aby uzdrowić generala na wypadek błędu w ataku na obóz nieprzyjaciela
Bardzo bym chciał abyście wreszcie naprawili górskie przygody. Właśnie tego bym sobie, i innym życzył.
poproszę wesołego geologa! bo złóż coraz więcej a rąk do pracy co raz mniej!
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ moi generałowie to fajtułapy i ranią się podczas zwykłego marszu przez gęsty las.
Chciałbym tytanowy pokład, ponieważ korki do butów piłkarskich najlepsze podobno z tytanu..
chcialbym wesolego geologa. rozbudowuje resort poszukiwaczy
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ mam tylko trzech geologów, a nie jak inni - dziesięć czy piętnaście :/
Chciałbym 500 klejnotów , ponieważ u kupca za ta kwotę nic sensownego się nie kupi. A jak dostanę klejnoty to może na coś sensownego nazbieram.
Chciałabym 472 klejnoty, aby móc podzielić się ze znajomymi Latarniami Mnicha, które tworzą na wyspie niesamowitą atmosferę
Chciałbym wiśnię, ponieważ marzy mi się druga Japonia
Chciałabym recepturę na grillowany stek, ponieważ długi łikend bez grilla, to nie długi łikend :)
Chciałabym omniziarno, bo zasiali górale owies...
Chciałbym Odpalacza do usuwania obiektów. Ponieważ chce wybudować nowe budynki na jego szczątkach :)
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ moj Borys zostal pobity przez bandytow i wymaga specjalistycznej opieki
Chciałbym ekipę wyburzeniową, ponieważ w sklepie zostało x1 i będzie na czarną godzinę.
Chcialbym recepture na manuskrypt. Nie dlatego ze szczegolnie mnie jest jakos szczegolnie potrzebna bo przydalaby sie kazdemu. Dlatego ze z moim 'szczesciem' bede potrzebowal 140 pudelek aby ja zdobyc a nie ukrywam ze troche mi sie spieszy :)