-
Posiadam 40 level.Największą porażką jest to,że w zadaniu cztery wiatry ukończyłem przygodę Azyl bandytów i nie wpadł mi slot z granitem,a powinno być to z automatu dodane,więc zadanie numer 5 nie zostało wykonane.Jest to totalna porażka,bo poświęciłem na tą przygodę około 2000 sztuk wojska.Szkoda gadać,nie polecam nikomu:(
-
A dla mnie największą porażką jest drugie zadanie: zrobić 30 mieczy damasceńskich. Widać po nim, że BB za wszelką cenę stara się zmusić graczy do stawiania budynków 'mistrzowskich' choć poza questami do niczego nie są potrzebne. Znacie kogokolwiek, kto opiera rekrutację kuszników, elitarnych i kanonierów na własnej produkcji, a nie na broni zdobytej na dropach?
Trochę mi szkoda, bo pierwsze zadanie poszło mi jak po maśle, Fajfus znalazł granit za pierwszym razem, ale to 4k granitu na miecznika E to już dla mnie bariera nie do przejścia.
PS. Pisząc przyszedł mi pomysł do głowy który zamieszczę na odpowiednim dziale
-
level 26-35 silos + 500 diamentów
9 Zadanie - Kup przynajmniej 500 złotych monet, wytrenuj w koszarach 360 ochotników [200 napitku]
Po co mi 360 ochotników?? Musze robic przygody z mojego levelu, a w nich nie potrzebuję ochotników. Bedą mi blokować 360 ludzi. Jakieś pomysły?
-
Zrób, potem wyślij na straty.
-
8 Zadanie - Wystaw przynajmniej 200 osadników. Miej w posiadaniu przynajmniej 5000 Długich łuków - Nagroda 300 szt chleba
Mam problem z 8 zadaniem, robię osadników w magazynie, ale nie chce mi ich zaliczyć, jakiś pomysł ?
-
Musi ich zrobić władyka. Osadnicy robieni z chleba nie skutkują.
-
-
Ogólnie cały ten szereg zadań do uzyskania młynu wodnego i 500-klejnotów jest jedną wielką kpiną z grających.Czas i poświęcone zasoby nie rekompensują tych nagród.Szkoda komentować sztab osób tworzacych ta grę bo byłyby to słowa niecenzuralne...
-
Ja nie wiem ile straciłem wojska nie liczyłem bo by mi dnia brakło :)
a oto efekt moich działań:
http://ufast.eu/pics/304325AZYLBANDYTOW.png
-