po co prowadzic taką gre jak nie mają czasu nad tym zapanowac kase to kazdy umie brac za to z administracji tylko czego ich nie ma jak są naprawde potrzebni!!!!!!!!
Wersja do druku
po co prowadzic taką gre jak nie mają czasu nad tym zapanowac kase to kazdy umie brac za to z administracji tylko czego ich nie ma jak są naprawde potrzebni!!!!!!!!
co za badziewie !!! z rana bez kolejki się zalogowałem przed godzina 10:30 a teraz co, znowu kolejka !! ! ludzie zróbcie coś z tym, jak się tu nie wkur_wiac , wchodzę sobie na komputer na 1h i jeszcze nie mogę nawet zagrać... gówno a nie settlersy ! takich jaj to jeszcze tutaj nie było
mam czas żeby sobie pograć bo człowiek cały tydzień pracuje to nie można.
Edit Bogver : Poprawa błędów, usunięcie treści niezgodnych z regulaminem
Lepsza opcja jest z padnięciem flasha. Po około 2h oczekiwania z 1200 miejsca w kolejce byłem 422 i flash w przegladarce padł. Od nowa mam czekać? Premia dzienna poszła... Chyba czas najwyższy zmienić tą grę roku i support roku na coś innego. A w znalezieniu lepszej gry nie powinno byc problemu, bo to co tu sie dzieje to dno i metr mułu. Nie zdziwie się jak będą chcieli zarobić na tym, aby ludzie dający kasę mieli osobną kolejkę i pierwszeństwo.
mialem 20osob przed soba i 10min do zalogowania teraz walnelo 148 i czas 27min i rosnie
Wczorajlogowanie trwało kolo godziny... zdąrzyłem obejrzeć 1 polowe meczu, reklamy w przerwie i 5 minut drugiej połowy...
Sytuacja jest żałosna! (Półtorej godziny czekania.) Najlepsze w tym jest totalne olanie ze strony "władz".
czekam juz 2h i co dalej nic niby 30min mi pozostało tylko co chwile czas rosnie a odswiezac nie zamierzam bo zaraz na nowo sie zacznie
to chore zeby nikt sie nie interesowal takie problemy powinny byc zalatwione od razu a nie juz drugi dzien czekania az ktos laskawie ten blad naprawi
ciekawe co nam dadza za przygody ktore sie skonczyly przez blad i za codzienne logowanie gdzie przepadly np. kleinoty ;/ porazka