Dzień dobry!
Studnia wybrała post numer 1540!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: ZZuuzzkkaa
Kolejne losowanie już 6 września!
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
Wersja do druku
Dzień dobry!
Studnia wybrała post numer 1540!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: ZZuuzzkkaa
Kolejne losowanie już 6 września!
Pozdrawiam,
MOD_Victoria
Chciałbym lubczyk , często jest potrzebny do ratowania życia przy ataku
Chciałabym wesołego geologa , ponieważ w dzisiejszych czasach rzadko kto ma uśmiech na twarzy.
Chciałbym pakiet medyczny , ponieważ moi generałowie często giną a dzięki temu mogę ich uleczyć i zdobyć szybciej pożądany lvl.
Przyzywam moc studni aby otrzymać balistę i skrytobójcę żeby pomóc Sindbadowi w jego przygodach!
Chciałbym pakiet medyczny, bo wiadomo, na wojnie trup ściele się gęsto i bez medyka generałowie cierpią.
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ moi generałowie dali się pobić.
Dzień dobry!
Studnia wybrała post numer 1564!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: Chaaki
Kolejne losowanie już 7 pażdziernika!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym pakiet medyczny, bo go nie da się wytworzyć, a przydaje się w czasie przygody, jak generał się pogubi.
Chciałbym wesołrgo geologa:)
Chciałbym o wszechwiedząca i wszystko rozdająca studnio otrzymać od Ciebie kantor handlowy gdyż aktualnie posiadany blokuje ostatni dostępny patent budowlany a jego odzyskanie pozwoli pobudować zwykły silos który rozrusza produkcje chleba i uratuje moich osadników od śmierci głodowej.
Chciałbym czekoladowe praliny bo lubię słodycze
Chciałbym Skrytobójcę, bo on szybko załatwia sprawy jak się go zaprosi na przygodę.
Poproszę o wspaniały młyn wodny bo i tak wiem , że nie dostanę
Dzień dobry!
Studnia wybrała post numer 1573!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: Vitiate
Kolejne losowanie już 11 listopada!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Egzotyczne drewno najbardziej chciałbym dostac, bo lubie egzotyke
chciałbym recepturę na grilowanego steka ,ponieważ jest on smaczny i jest fajną premią :D
Chciałabym dostać kosz dyń, ponieważ zupka dyniowa szybko się kończy i nie mam z czego zaspokajać potrzeb osadników
Witam!
Tak niewielu graczy prosi studnię o dary?!
Nie bójcie się! Studnia chętne spełni Wasze życzenia.
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Losowanie już 11 listopada!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałabym stanowczą odkrywczyni, ponieważ inni moi są mało zdecydowani :)
Chciałabym kosz dyń, ponieważ nie mam co wsadzić do gara dla moich osadników :(
chciałbym akt wlasnosci kantoru handlowego bo bycie przedsiębiorczym to zaleta :)
O studnio życzeń, podobno spełniasz jedno życzenie jak przepowiedziała mądra dziewica? (rzut monetą a następnie mówi szeptem do studni) Chciałbym pomocy przy blasku Księżyca wróżek ponieważ moja załoga jest ślepa a Ja powoli tracę wzrok. (odchodzi zastanawiając się czy naprawdę ono spełnia życzenia)
Dzień dobry!
Studnia wybrała post numer 1581!
Gratulacje dla Gracza: dysk1
Kolejne losowanie już 6 grudnia!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym ulepszony młyn wodny bo wyspa wysycha a osadnicy umierają z pragnienia :(
Chciałabym introligatora z przygody bo bardzo lubimy na wyspie czytać
Witaj o tajemnicza studnio , która przyjmujesz życzenia ale spełniasz tylko jedno, czyżbyś była kobietą ?? jesteś taka wybredna i tajemnicza.Chciałem Cię prosić o akt własności kantoru handlowego jego wybudowanie spowoduje zwolnienie jednego patentu budowlanego i wtedy będę mógł postawić kolejną stajnię dzięki czemu poprawi się mobilność mojej armii na rozległych równinach archipelagu i podobnie jak jeźdźcy Rohanu stawię opór wszystkimi wrogom i pomogę innym współplemieńcom z gildii w walce z siłami ZŁA
<wrzuca monetę do studni> Studnio! Spraw, aby na mojej wyspie wyrosło Drzewo Wiśni!
chciałbym akt wlasności kantoru bo chcę dać szanse szczęściu
Chciałabym recepturę przerywanie premii
Witam!
Zachęcam do wypowiadania życzeń!
Studnia chętne spełni Wasze życzenia. :)
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Losowanie już w najbliższy piątek!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Niewyczerpalną kopalnię miedzi.Miedzi nigdy za wiele....pomarzyć zawsze można...
Dzień dobry!
Studnia wybrała post numer 1588!
Gratulacje dla Gracza: Adii2k
Kolejne losowanie już 6 stycznia!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Pakiet Medyczny, ponieważ bardzo często moi generałowie tracą zdrowie.
Chciałabym statuę szalonego kórlika, bo tylko jednego mam i samotny jest:(
Już nie pamiętam co chciałam chcieć , ale 300 klejnotów zawsze sie na coś przyda, Pozdrawiam
Chciałbym poligon, ponieważ chcę podgonić poziomy znajomych i szybciej werbować wojaków na przygody.Ahoj Przygodo !
witaj studnio życzeń , która spełniasz tylko jedno "życzenie" właśnie je wypowiadam a brzmi ono tak " proszę o przygodę Matczyna miłość , gdyż nie chce mi ona wypaść z przygody i mam zalegającą misję :)
Witam!
Zachęcam do wypowiadania życzeń!
Studnia chętne spełni Wasze życzenia. :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witaj studnio życzeń znajomi namówili mnie żebym napisał do Ciebie po raz kolejny po kilku nieudanych próbach proszę Cię o akt własności kantoru handlowego jego wymiana odblokuje slot budowlany i w jego miejsce będę mógł postawić kolejną stajnie i dzięki temu moje wojska będą mogły sprawniej poruszać się z Ali Babą i Sindbadem