Tak się zastanawiam czy będzie jakaś rekompensata w postaci koszyczka:)
Wersja do druku
Tak się zastanawiam czy będzie jakaś rekompensata w postaci koszyczka:)
za nasze nerwy rekompensata nie pomoze :) serwer jest przeciazony i jego rozbicie tylko pomoze
brak mi słów już albo inaczej przychodzą mi do głowy ale są dość niecenzuralne,w dodatku jutro pewnie znów przeczytam tekst "czy problem dalej występuje?" i "jaki serwer bo ja się zalogowałem bez problemu"
w sumie najgorsza jest ta olewka_serwer sie sypie,gracze w****ieni a admini sobie pewnie grilluja w najlepsze.Jutro przeczytamy od nich to samo co zwykle i gra muzyka...tyle naszego co sobie popiszemy na forum.Gdyby gra dzialala to bysmy grali nie pisali_a widzieliscie dzis jakiegos moda?wiem,ze mod nie odpowiada za gre,ale powinien o takiej sytuacji poinformowac adminow
to prawda, dziś też nie da się grać. nowa ziemia już nie jest nowa ;)
jeśli to faktycznie przeciążenie to nie wyobrażam sobie rozbicia serwera, bo jak? znajomi, którzy się tu specjalnie rejestrowali, gildie, itp..
moim zdaniem po usunięciu problemu cały serwer powinien dostać grube odszkodowania za przygody (zwykłe i eventowe), misje dzienne, zniszczone kopalnie na 5 poziomie, itp. To są tysiące monet, jeśli nie więcej na osobę :/ A z drugiej strony to też nie jest rozwiązanie..
przeniesienie na inny(nowy) serwer mozna zrobic oczywiscie jesli cala Gildia_napewno trzeba cos zrobic bo bedzie co raz gorzej_wiecej budynkow-wiecej buffow itd.Nie daj boze teraz wprowadzic PvP :)
Na pewno są wśród Was co znają język angielski lub niemiecki. Napiszmy jakiś wspólny list do ubisoftu czy do Blue Byte. Może wezmą za dupę odpowiedzialnych za ten bałagan.
moim skromnym zdaniem potrzebny jest admin na weekendy_zobaczy wtedy w czym problem
ale przecież problemy nie są tylko w weekendy a w tygodniu jakoś problemów nie rozwiązują więc może lepiej niech ich w weekend nie ma i przynajmniej przez dwa dnia nie będę czytać o ciasteczkach,pamięci podręcznej,słabym necie i kompie
najwieksze obciazenie serwerow wystepuje w weekendy stad moje spostrzezenie :)