Co jest wywaliło mnie i nie można sie zalogować...
Wersja do druku
Co jest wywaliło mnie i nie można sie zalogować...
również mnie wyrzuciło i brak możliwości zalogowania
No i Pięknie ten sam problem Grałem sobie z kumplami i Serwerek znowu padł dobrze ze zaczołem od 6 rano to zrobiłem pare przygód . No i po Evencie . Serwer Load Error albo jak na Commodore 64 Syntax Error!!! Pograliśmy w ten Piekny Poniedziałkowy Dzionek ide na Lejke ;) jux pograłem ;)
Szkoda pisac normalnie patologia totalna nie gra na temat pomocy nawet nie napiesze z kultury takie słowa się nasuwaja,znowu połaczenie z serwerem zostało zerwane brak gry 2x podczas trwania eventu
Może restart jest , bo mnie tez a wsio mi działalo.
zdążyłam tylko pół wyspy obejrzeć dokładniej... eh... może o 10:00 się uda wejść
Wczoraj koło 22 -23 jeszcze wszystko działało. A dziś rano jest problem
ech ..
można już sie zalogować
Działa.
U mnie jednak nie... :(
https://i.imgur.com/jFS5Ffb.png
U mnie bez zmian - młotkowy to chyba jedyny pracownik któremu tam płacą ;)
Nie działa od rana - Połączenie zerwane. Próbowałam zalogować się przed chwilą
mi od wczoraj nie daje się wejść. POMOC to chyba pozamykana do odwołania, bo nie mam odpowiedzi na zgłoszenie
u mnie to samo od wczoraj nie moge sie zalogowac do gry, cały czas młotkowy. masakra
widze ze nie jestem sam, u mnie od wczoraj nie mozna sie zalogowac, caly czas mlotkowy :-(
Nadal problem z logowaniem. Penelopo czy możemy liczyć na jakiś komunikat/wyjaśnienie ? - co się dzieje?
Kolejne podwójne zablokowanie serwerów jak w poprzednim evencie.
Może oprócz resetu trzeba coś naprawić.
Informujcie co się dzieje, co się stało, skąd te awarie, a nie piszecie awaria usunięta , zaraz startujemy.
Po kilku dniach przestoju.
Dziś od rana niezmiennie brak możliwości zalogowania...
nic dalej nie działa a BB lata po ulicach z sikawą i olewa wszystkich, włącznie z nami.
Ratunku - nie po oczach ...
Penelopo, napisz o ile przedłużka eventu na Dolinie Odkrywców i jaka rekompensata za tą indolencję. Przypomnę tylko, że w dawnych czasach jej wartość potrafiła być wyższa niż wymaksowane konto było w stanie wygenerować.
No i co z odbiorem towarów z kalendarza eventowego?
Dlaczego nie z naszej winy musimy wykupywać je teraz za klejnoty? No i teraz dojdą następne okienka do wykupu.
ciekawe ile osób jest pozbawione doliny :(
mi przedtem 2 dni uciekły po 100 klejek a teraz następne 2 dni.
Ciekawe ile jeszcze? Przeszła mi już ochota na takie granie. Powodzenia Usadnicy
I co? cały czas nie możecie wejść na dolinę?
Nie działa dziadostwo
Moja cierpliwość do tej gry się kończy. Jeśli właścicielowi nie zależy na stabilności działania i trzeba za każdym razem dopraszać się o interwencję to jaki jest sens grać? To nie pierwszy event kiedy tak się dzieje a nikt nie pilnuje tego żeby działało stabilnie. Jeśli już są jakieś działania to bardzo opieszałe (2-3 dni, czasem więcej). Więcej zgłoszeń nie napiszę bo mam serdecznie dość. W tym evencie już 2 dni nie mogłem grać, teraz dochodzi kolejna doba ale zakładam że gra będzie niedostępna dłużej
dziś znów problem z grą, szkoda słow
Mi się młotkowy pojawił 7 razy w ciagu 13 minut a potem gra zawiesiła z powodu przepełnienia pamieci. Potem jakieś 5 minut trwa zanim wejdzie się do gry bo na starcie już młotkowy wyskakuje a w tle sie wyspa ładuje.
Od wczoraj przygody nie działają, dzis rano przerwa w połaczeniu z serwerem a po nim wszyscy generałowie z przygody wrócili na wyspe macierzysta jakimś sposobem poza generałem ktory był "w podróży" jak padły przygody... także zaginął w akcji. Wyglada na to jakby był jakis restart rano, skoro wrócili ale przygoda nadal otwarta i zablokowana, takze grać nadal nie moge.... Szkoda słów.
Jest postęp. Młotkowy się pojawił w trakcie zgłoszenia do technicznego :)
10 minęła, kolejne klejnoty na otwarcie zaległego okna poszły się ***
czy ktoś może wie kiedy zacznie działać dolina odkrywców
pozdrawiam
Dzień dobry,
dziękuję za zgłoszenia.
Uprzejmie informuję, że zgłosiłam usterkę do zespołu technicznego.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Dzień dobry, dzięki za informację Penelopo.
Czy to oznacza , że procedura naprawy/rozwiązania problemu rusza dopiero teraz?
Czy nasze zgłoszenia , które wykonaliśmy już w czasie świąt, zaraz po wystąpieniu kłopotu nie zostały odebrane lub co gorsze zostały zignorowane?
Czy w trakcie świąt, weekendów, dni wolnych od pracy nikt nie ma dyżuru , żeby np. zadziałać zdalnie?
Bo jeśli tak jest to te nasze wszystkie zgłoszenia , komentarze z okresu świątecznego są nic nie warte.
Pozdrawiam
Nadal nic :) szkoda nawet coś pisać ,stara kadra całkowita porażka Pene to Ty piszesz ? myslałem kiedys ,że jesteś mądrzejszą osobą ,czy kopiuj wklej? ktoś odpierdziela badziew ,tylko na tyle Was stać? oddajcie za zainwestowany czas kasę i spadajcie ,jak to tak ma wyglądać ta gra ,wielce nowy własciciel:) jak Wam nie pasuje nasz serwer po prostu go wywalcie i tyle w temacie.
blak - padają pytania to może padną też odpowiedzi,
Jeśli faktycznie jest tak, że cokolwiek można zdziałać tylko w dni robocze to człowiek by się co chwila nie logował, żeby sprawdzić czy wszystko wróciło. Tylko by czas poświęcił na całkiem inne sprawy.
Zapytam z innej beczki, przy poprzedniej awarii "serwera" na dolinie, ktoś pisał o przejściu na jakieś inne serwery, "zachodnio języczne" - jeśli można tak napisać. Jak Wam tam idzie i czy są jakieś kłopoty z grą? Może czas na przenosiny :(