Około połowy serwera. Spokojnie, dostaniesz 50 dosypki do dyń w ramach rekompensaty. Żenada
Wersja do druku
Około połowy serwera. Spokojnie, dostaniesz 50 dosypki do dyń w ramach rekompensaty. Żenada
Ja dalej nie moge wejsc a pewnie event sie juz zaczoł
Jak próbujesz się zalogować to nawet grafika już eventowa...
Nowa grafika jest ale mlotkowy ciÄ…gle ten sam :))
Tak samo jest u mnie
Co tam kogo obchodzi jakaś zapchlona dziura odkrywców, i to jeszcze nie wszyscy gracze..., jak wypiją kawkę, poplotkują to może ktoś łaskawie podejdzie ,wciśnie reset i wtedy gra zaskoczy.
Oby ogarnęli do 11:30 bo o 12 większość moich odkrywców wraca...
moi celowali w 13, ale jeszcze relog..
jakieś info. co do problemów z logowaniem ? , czy tylko zostało zagryźć zęby i czekać
No co tam miśki standardzik? Obstawiamy? Ruszy dziś?
Ja obstawiam dziÅ› okoÅ‚o 15-16. Aczkolwiek bardzo chcÄ™ siÄ™ mylić. í ½í¸…í ½í¸…
Dzień dobry,
Obecnie otrzymujemy zgÅ‚oszenia na temat problemów z logowaniem. Nasz dziaÅ‚ techniczny zostaÅ‚ o tym poinformowany. Dodam, że dla czÄ™ci Graczy serwer jest dostÄ™pny, dlatego zalecam regularnie czyÅ›cić pamięć podrÄ™cznÄ… przeglÄ…darki internetowej. Przypominam też, że gra poprzez Klienta może powodować błędy.Â
Pozdrawiam,
BB_penelopa
Jest 13. Gra wciąż nie działa... Czy postawienie serwera trwa aż tyle czasu?
Dzień dobry,
około godziny 13:20 nastąpi szybki restart serwera w celu przywrócenia możliwości logowania wszystkim graczom.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
My wiemy co trzeba zrobić i Wy wiecie co trzeba zrobić, to nie pierwsza taka awaria, ten szybki restrart to ostatnio w takim samym przypadku potrafił zająć max 10-15 min, ale trzeba go zrobić...
Tymczasem pomimo starty eventu nikt się tym nie zajął, ocenę tego o czym to świadczy pozostawiam każdemu z osobna.
a na jak długo będzie wyłączone serwery mozecie napisać
skoro "szybki restart" to obstawiam 2-3 dni im zejdzie
Oczywiście
No jak to moze dobrze działac :)
Przecież to nie pierwszy event, gdzie są błędy i konserwy na starcie - tradycja zachowana haha
działa
Od 40 minut nie można wejść na przygodę, czyli koniec z eventem .... szkoda słów
Dolina Odkrywców znowu zaatakowana, nie da sie wejsc,na przygody po zalogowaniu i na wyspy znajomych , komunikat obszar serwera uszkodzony
Ponownie część graczy Doliny nie może zalogować się do gry z racji na późną porę przynajmniej do jutra mamy grę z głowy aż ktoś łaskawie wypije poranną kawę i raczy się tym zająć. "Szybki" 5-godzinny restart serwera i popołudniu może będzie ok na jakiś czas.
EDIT: Ludziska cud - ruszyło :)
Witam Dzisiaj niemozna sie zalogowac caly dzien probuje i nic moze Ktos wie co jest grane??
"Drodzy Osadnicy,
W ostatnich tygodniach pojawiło się coraz więcej doniesień o problemach z logowaniem i awariach serwerów w niektórych światach gry.
Aby przygotować się na przyszłość, przenosimy obecnie zaplecze techniczne "The Settlers Online" do nowego centrum danych, w którym aktualizowany jest zarówno sprzęt, jak i oprogramowanie.
Niestety, w ostatnich tygodniach wielokrotnie prowadziło to do zakłóceń i innych problemów technicznych.
Planujemy, że prace optymalizacyjne i konserwacyjne potrwają do połowy grudnia. W pewnych okolicznościach mogą wystąpić dalsze awarie. Zespół stara się zminimalizować zakłócenia w rozgrywce, ale ze względu na złożoność techniczną The Settlers Online nie zawsze można ich uniknąć.
Dziękujemy,
Wasz Zespół "The Settlers Online" Team"
Powoli wszystko zdycha
czy możecie się dzisiaj zalogować do gry ?
Drodzy Osadnicy,
W ostatnich tygodniach pojawiło się coraz więcej doniesień o problemach z logowaniem i awariach serwerów w niektórych światach gry.
Aby przygotować się na przyszłość, przenosimy obecnie zaplecze techniczne "The Settlers Online" do nowego centrum danych, w którym aktualizowany jest zarówno sprzęt, jak i oprogramowanie.
Niestety, w ostatnich tygodniach wielokrotnie prowadziło to do zakłóceń i innych problemów technicznych.
Planujemy, że prace optymalizacyjne i konserwacyjne potrwają do połowy grudnia. W pewnych okolicznościach mogą wystąpić dalsze awarie. Zespół stara się zminimalizować zakłócenia w rozgrywce, ale ze względu na złożoność techniczną The Settlers Online nie zawsze można ich uniknąć.
Dziękujemy,
Wasz Zespół "The Settlers Online"
Ponoć nikt się nie loguje. Gra po prostu nie działa.
dalej nici z logowania
Ten Pan co wali młotkiem w komputer to chyba u Was na etacie jest.
Dziwna gra, kasę co chwilę chcą /sklep / ja kupuję i nie mogę tego wydać. Stale jest problem z logowaniem. Dzisiaj też. Zastanawiam się czy ta gra to nie jest jakiś przekręt , aby się dorobić kasy. Bo wtedy gdy można wydać kasę w w sklepie to gra działa. DZIWNE
mi się pojawia info o wyłączeniu serwera z przyczyn technicznych
Grałam w wiele gier w sieci, ale to się tu wyprawia to już przesada. To jest jakiś totolotek z logowaniem.