BB z piachu bicza nie ukręcisz
Wersja do druku
BB z piachu bicza nie ukręcisz
czas poszukać innej gierki... ktoś na wylew zejdzie przez te ciągłe awarie...
Rano mieliśmy dyskusje czy kupować już wszystko za kwiaty czy jeszcze chwile czekać, bo a nóż uda się dokupić kwiatów na wadze i inaczej ułożyć zakupy. Baliśmy się, że serwer padnie. Ostatecznie stwierdziliśmy, że nikt nie jest tak nieprofesjonalny by w ciągu tygodnia dać ciała na tym samym polu aż trzy razy. No cóż... nie doceniliśmy BB
przecież to jest ku...wa jakaś porażka !!!!
awarie co tydzień i zero reakcji !!!!
CO TO MA BYĆ !!!
niech ktoś z modów w końcu zareaguje !!!
jak co tydzień jak co dwa dni są awarie :)
średnią wyliczyłem: 3 awarie na 6 dni czyli co 2 dni :)
zaraz dostaniemy info żeby ciasteczka wyczyścić...
no to tragedia z tymi awariami, nie panują nad tym, ciekawe co z kwiatkami, których nie wykorzystałem jeszcze
oooo już działa, szybko poszło
edit: żartowałem :)
nie mogę się zalogować
nie działa, a to skunksy
napiszcie im na fb i na support
Sytuacja jak tydzień temu gdzie problem został zgłoszony do działu technicznego i rozwiązany dopiero w poniedziałek popołudniu.
Event walentynkowy można uznać za zakończony. Około 10k kwiatków pójdzie w piach a miały być 3 budyneczki premiowe :)
Jak tak dalej serwer będzie funkcjonował to można uznać że weekendy będą wolne :)
pytanie . a jutro będzie działać
Ta mi zostało 6 dni żeby logować się cały rok i co jutro nie będzie działać i hi... Cały rok może pójść w diabły
P.K.P.
czy to już będzie tak zawsze?, Przydałoby si e co nieco dostosowac jeśli to juz nowy standard.
ciekawe za co jesteśmy tak wyróżnieni że tylko doline odkrywców ciągle bananują
U mnie ponownie ta sama sytuacja. Znów wylogowało i nie pozwala się ponownie zalogować.
Pogadaj z tym czymś, co ciebie wylogowało i nie pozwala na ponowne zalogowanie. Słowa potrafią nie tylko bawić, ale i cuda czynić. Może pozwolenie na zalogowanie otrzymasz?!Cytat:
Znów wylogowało i nie pozwala się ponownie zalogować.
:D
to już nie blue screen a black screen ..heh
prnt.sc/5g5d0LOjtocj
młotkowy ma nadgodziny
Szanowna Pani Penelopo. te ciagłe braki mozliwości zalogowania sie do gry w "Dolinie odkrywców" to jest brak szacunku dla ludzi i bardzo źle świadczy o całej ekipie ,która jest odpowiedzialna za tą gre .A podesłanie 100 kwiatków za te straty które ponieślismy z powodu braku mozliwosci zalogowania to jest kpina i niemoralne , pozdrawia bardzo zawiedzony gracz
No i awaria .... pod koniec eventu i w d... z kwiatkami itp itd
jak nie dzialalo tak i nie dziala.
prnt.sc/5g5d0LOjtocj nadal klepie, dokładnie tak samo jak wczoraj ...
to chyba już druga taka wielogodzinna awaria w czasie eventu ,ktory niestety ma limitowany czas....czas tego eventu powinien być wydłużony o kolejne dni tak by gracze mogli odrobić straty które ponieśli i mogli zakupić przedmioty eventowe u kupca
ciekawe czy to dotyka Doline Odkrywców to spotkał nas zaszczyt że ciągle o nas pamiętaja
Dokładnie - bo event się skończy i nawet nie będzie czasu na to by kupić u kupca na co się zbierało ... pewnie nie zadziała przed końcem eventu i wszystkie kwiatki pójdą się je....
Naprawa błędu będzie zapewne w poniedziałek pod wieczór , bo BB w weekendy nie pracuje :D , zatem miłego weekendu nam życzę.
Witam wszystkich . Wchodzę dzisiaj i znowu Bonus : Problem z logowaniem . To widzę ze już pokupowane u kupca .... . Nie wiem co z tym Serwem u nas w Dolinie Odkrywców ale nie ma szału . Na Amidze 600 Settlersy lepiej chodziły jak tutaj i na 3 dyskietkach były i na 1 MG chip ram ;) tak nawiasem wspominając . Ludzie 21 wiek a taka gierka 2 d i sie mota gratz GZ zespół Settlers Online ! . tak trzymać ;)
gdzie jest nasza szefowa ciekawe czy już wie tylko jej wstyd ?
Mnie to (od wczorajszego późnego popołudnia - po 17-stej) to nawetnie wpuszcza do gry, tylko wyświetla mi się niekończące się ładowanie gry.
I znowu lipa młotkowy dalej serwer rozwala , jest niezłomny w swoim działanu. Nie wiadomo kiedy się zmęczy.
czy moja wczorajsza wypowiedź nie zasługuje na chociaż 2 słowa wyjaśnienia (odpowiedzi),jest to bardzo dziwna praktyka z ze strony zespołu The Settlers ;(
bo gra tu plebs
inne realmy mają serwery w clustrach niezawodonościowych (jeden pada - drugi przejmuje jego robote). na naszym realmie kilka miesięcy temu drugi serwer został wyłączony. pada u nas ten jeden - pada cały realm.