ja tam nie potrzebuje ich paczek za rybki, niech sobie je zabieraja i wsadza sobie w d..., dadza normalnie event to sobie nazbieram pileczek na wszystko
Wersja do druku
ja tam nie potrzebuje ich paczek za rybki, niech sobie je zabieraja i wsadza sobie w d..., dadza normalnie event to sobie nazbieram pileczek na wszystko
Penelopo (Community Manager), proszę odpowiedzieć, dlaczego BLUE BYTE
wspiera działania Rosji wobec mordowania bezbronnej ludności na Ukrainie??
DLACZEGO ciągle gra jest dostępna na ruskich serwerach?
Wiesz, że część Twojej euro wypłaty pochodzi od morderców?
Proszę o odpowiedzi :)
Mialem kiedys skrzyknac znajomych ktorzy kiedys w to grali i w ramach hackatonu zrobic wersje tso w pelni browserowa w kilka dni, ale stwierdzilem ze moj czas jest lepiej wykorzystany na grindzie w jakis koreanskich mmo.
Poza tym wykopywanie trupow w rpg jest domeną raczej nekromantów, a mi blizej do paladyna.
Wróciłem na przełomie maja i czerwca po ponad 2 latach nieobecności. W trakcie tych 3 tygodni doświadczyłem już drugiej poważnej wtopy ze strony BB. Przemilczę już fakt, że dziś gra się ładuje jakby była podłączona do internetu TP SA z początku lat 90-ych XX wieku. Ta dzisiejsza wtopa chyba znowu spowoduje, że może kolejny raz wejdę za 2 albo 3 lata. Oczywiście o ile to jeszcze będzie funkcjonować.
Spoko poczekam, jak do serwisu oddaje się auto to też trzeba poczekać .
rico - Ka boom :D
Nie masz pojęcia o czym piszesz. Owszem sprzedający dowolnie ustala cenę, ale jak już ją ustali i napisze na metce czy półce to ma obowiązek za tyle sprzedać (oczywiście może jeszcze udzielić rabatu, ale nie może rządać więcej). W sklepie masz się prawo domagać, żeby sprzedali Ci za tyle ile jest napisane i nie ma tłumaczenia "zapomnieliśmy zmienić ceny" ani "a bo ja mam w systemie inaczej". Przetestowane w paru marketach, choć zwykle wymaga zawołania kierownika.
I dla Twojej wiadomości - parę sieci handlowych zabuliło gruuube kary za niezgodność cen na półce i przy kasie. UOKiK bardzo jest na to cięty.
mistrzowie marketingu, gra nie dziala a oni promocje daja na zakup przedmiotow w niedzialajacej grze:)
bo oni są oderwani od rzeczywistości jak można zakupić kleiki jak nie mozna sie zalogować na gre
a ci co sie nie zdążyli sie wczoraj zalogować to znowu stracą 100 kleików a co tam moga kupić sie w sklepiku
A o 11tej będzie 12ta 13ta i .... bezsens
Haha i mamy HH :) Ja wiem, Penelopa pisała że to zewnętrzna firma, ale skoro gra w ogóle nie działa to BB chyba mogła zablokować tą promocję. Wychodzi na to że nie dość że nic nie potrafią poza włącz/wyłącz serwer to jeszcze nawet nie potrafią rozmawiać. Coraz większa żenada.
Penelopo widzę ze konserwe dajecie rade zrobić chwile po wykryciu błędu . To powiedz mi dlaczego juz 2 rok leci jak nie mozecie naprawic sklepu gildi ?
za pół godziny dowiemy się co dalej.
Ja obstawiam obsuwę.
mysle ze blad to juz dawno poprawili, teraz debatuja co zrobic z tymi juz kupionymi pakietami bo pewno nie da sie ich prosto usunac od graczy
BB_Penelopa zaakceptujecie wszystkim ten jeden dzień z nagród dziennych za logowanie skoro nie dało się zalogować na grę a nie każdy był w stanie wejść rano na grę?
zaraz będzie do 12tej itd buuuuu
Nie zdziwiłbym się, że oni logują się administracyjnie na każde konto i ręcznie usuwają te budynki każdemu z wyspy :D
A wystarczyło cofnąć grę do czasu gdy event wszedł. I dać każdemu jakieś zadość uczynienie za błąd.
Zaraz wyskoczy penelopa i z uśmiechem będzie mówić ze prace konserwacyjne potrwają do 15.
To wygląda jak na tonącym Tytaniku, wszyscy panikują, a ona wychodzi i mówi że to tylko prace konserwatywne, które się przedłużają.
ojej,wciąż nie działa? nie do wiary...;)
Nie będzie ;) ... cytuję z głównej strony:
"W dniu dzisiejszym odbędzie się konserwacja gry.
Podczas konserwacji gra będzie niedostępna.
Dzień: Poniedziałek, 20, 21 czerwca
..."
Tyle że najbliższy poniedziałek 21 dnia miesiąca wypada w... listopadzie 2022.
No to czekamy :D
zaraz zaktualizuję do kiedy potrwa przerwa
12, 13, ...
niby u sąsiadów ma ruszyć w ciągu kilku minut
hmm, jestem zszokowany, dalej konserwuja
11:10 dalej konserwacja hmm dziwne :D
nie maja zegarków :))
Na niemieckej stronie ponad 100 stron komentarzy na temat konserwacji...
jeden z ostatnich BB Kumakuna: nie potrzebujemy więcej czasu. Serwery za parę minut wystartują.
coś im nie idzie to ruszanie a ichni CM podejrzanie często uspokaja że już za chwileczkę, już za momencik ...
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego zmienić nie jestem w stanie. Daj mi siłę, bym zmieniał to co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego".
Marek Aureliusz
ze im nie jest wsyd... serwery testowe co testuja :) buractwo
za zachodnią granica [przynajmniej się CM udziela, a tutaj? cisza i informacji szukać na serwerach sąsiadów trzeba. Wstyd
... "geniusze informatyki" BB w tej konserwie naprawili "błędy" z paczkami a co przy okazji sp...?
Ruszyło...
swoja droga można przenies swoje konto np na inny serwer?
ooo poszła już gra :D
do klienta trzeba nowy plik :/