to teraz mam czekać aż będzie aktualizacja pliku "client.swf” ...?
Wersja do druku
to teraz mam czekać aż będzie aktualizacja pliku "client.swf” ...?
ahahaha odpaliłem na unity i jest dalej taka sama padaczka jak byla :D :D :D gratulacje
Ja ******* ... Tragedia na przeglądarce
Co za oszolomy tą grą się zajmują
Tylko client, na unity nie idzie grać.
Jest plik
penelopa , to jakiś żart czy już koniec "waszego eksperymentu" bo ta "konserwacja" nawet nie nadaje sie do oceny
zone refreshed! Penelopa jak królowało to dziadostwo tak króluje... strata czasu na ten badziew:) graj sobie sama z całą swoja rodzinką :)
brawo programiści dalej unity nie grywalne brak słów....
U mnie pojawienie się nowego zadania blokuje dostęp do całego panelu. Odkrywcy bez zmian najpierw muszą się rozbudzić, aby wyruszyli w drogę.
U mnie wgrywa event rocznicowy, hahaha.
Penelopa, oni Ci zapomnieli powiedzieć, że dziś zamkną grę, współczuję Ci.
No i nam przy okazji też.
kompromitacji UBI cd....:)
Wiosenny Park działa - tak jak dawniej, czyli niby reaktywuje się, ale można uruchomić o jeden poziom później.
a czego sie spodziewaliście ja przynajmniej miałem nadzieje, ze to już nie wstanie w ogóle :mad:
i dalej unknownId przy zatwierdzaniu z wiaodmosci ... a podobno naprawili. przynajmniej sie uruchamia..
warto było poczekać, 15 stron wiadmośći z prezentem w postaci patentów do rozbudowy gildi... zdecydowanie bezcenne.
To se pograłem...
https://prnt.sc/22zzc9a
KeyNotFoundException: The given key was not present in the dictionary.
at System.Collections.Generic.Dictionary`2[TKey,TValue].get_Item (TKey key) [0x00000] in <00000000000000000000000000000000>:0
(Filename: currently not available on il2cpp Line: -1)
Powinienem dostać po aktualizacji zaległe patenty i nagrody za podbój archipelagu? Bo nic takiego się nie wydarzyło.
No to sru... dwie przeglądarki po resecie ciasteczek i młotkowy na koniec...Nie można wejść do gry. Jak do tej pory nie narzekałem, bo zawsze jakoś się dało. A teraz to co to ma być? Konserwą zarżnęliście grę pani penelopa?
A cóż to takiego?
https://prnt.sc/230b1jt
Cały czas wchodziłem do gry i grałem a dziś po konserwie tej o 19 mam takie obrazki jak krajan88 i brak wejścia do gry.
Kolejna ciekawostka :) Klikam w generała samotnika, otwiera się całkiem inny...
https://prnt.sc/230bpoc
Nawet św. piekarnia nie działa :(
Makabra ! Od konserwy nie mogę się zalogować. Zaczyna wygrwać i pojawia się plansza z Balonowym Eventem > żenada.
U mnie jak wyżej.Zenada !
Witaj!
Jeżeli pojawia się wydarzenie Rocznicowe, należy wylogować się z gry na 15 minut, następnie wyczyścić pamięć podręczną oraz pamięć DNS.
Instrukcja czyszczenia pamięci DNS:
1) uruchom wiersz poleceń
Start -> Uruchom -> wpisz "cmd" i zatwierdź
2) wpisz "ipconfig /flushdns" i zatwierdź
Powinno pomóc! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
tylko całkowita kasacja tej gry z przeglądarki może pomóc:) sama sobie wyczyść swoją pamięć podręczną i całemu zespołowi zatrudnionemu do tego projektu:) może gra wtedy będzie bardziej grywalna:) robić kolejny event kiedy UNITY nie działa to dopiero bezczelność !
Kolejny raz pytanie brzmi - kiedy TSO będzie spełniało wymogi UNITY ??????
Z tego co czytam na niemieckim forum to mało komu pomaga, podobnie jak inne "czary".
Bo to πerdolenie, żeby nie było że to ich wina. Zrzucają problem na Ciebie, to u Ciebie nie działa i Ty masz szukać rozwiązania...
Przestraszony Odkrywca wrócił po 10 dniach i nie przyniósł łupów x4 wiec nic żeście nie naprawili a miało być to naprawione?!
penelopa nie kasuj niewygodnych dla siebie postow ... nie potrafisz sie pogodzic z prawda? od roku nie umiecie doprowadzic gry do porzadku kazda aktuaizacja to kolejne bledy wiec widocznie sie nie nadajecie a mydlenie oczu ze ciezko pracujecie jest smieszne bo efektow nie ma zadnych... macie tysiace negatywnych komentarzy o ty i tak dalej swoje ... miej honor i odpusc
może tobie bocie to by pomogło - już mi się niedobrze robi jak od miesięcy próbuję cokolwiek w tej grze zrobić....teraz nawet zalogować się nie można...wszyscy robią gry gdzie widać jak mucha się zesrała na szybę a te złamasy nie umieją przedpotopowej pikselozy ogarnąć....jak można wg mówić o jakimś evencie?? posrało was kompletnie